Ateneul Tătăraşi din Iași îşi suspendă activitatea din cauza normelor PSI

Ateneul Tătăraşi din Iași îşi suspendă activitatea temporar, din cauza noilor acte normative ce reglementează PSI. Primarul interimar a municipiului, Mihai Chirica, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că decizia suspendării activităţii instituției de cultură a fost luată deoarece municipalitatea este interesată de siguranţa iubitorilor de artă.

'În perioada următoare, la sediul Ateneului Tătăraşi vor avea loc lucrări de revizie şi completare a sistemului de prevenire a incendiilor. Astfel, se amână spectacolele de teatru. Biletele achiziţionate deja pot fi păstrate pentru următoarele reprezentaţii sau spectatorii pot intra în posesia contravalorii acestora la sediul instituţiei noastre', a declarat Liviu Brătescu, directorul Ateneului Tătăraşi, citează Agerpres.

Conform acestuia, cursurile pentru copii şi tineret vor fi recuperate ulterior, programul fiind stabilit împreună cu părinţii şi profesorii.

La rândul său, primarul interimar Mihai Chirica a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că decizia suspendării activităţii Ateneului Tătăraşi a fost luată deoarece municipalitatea este interesată de siguranţa iubitorilor de artă.

'Două trape de fum din tavanul instituţiei nu sunt funcţionale. S-a luat legătura cu firma care poate să aducă dispozitivele care să deschidă automat trapele. Nu ne punem în pericol în niciun fel iubitorii de artă şi cultură din Iaşi. Vrem să fim noi primul exemplu, pentru a arăta că suntem cu adevărat interesaţi de siguranţa acestora', a declarat Mihai Chirica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel