Atenție dacă mergeți acum cu trenul! Anunț de la CFR

Toate restricţiile de viteză pe calea ferată au fost ridicate, iar circulaţia trenurilor se desfăşoară în condiţii normale de trafic pe întreaga reţea.

Anterior, a fost redeschis şi traficul feroviar între staţiile Izvorul Mureşului şi Izvorul Oltului. Acesta a fost închis sâmbătă, începând cu ora 6:00, după ce locomotiva trenului R 4504 a deraiat de o osie. Pentru continuarea călătoriei, pasagerii trenului R 4504 au fost transbordaţi cu mijloace auto, iar trenurile înscrise în grafic pentru prima parte a acestei zile au circulat pe ruta ocolită Braşov-Teiuş-Războieni-Cluj Napoca.

De asemenea, pe secţiile Craiova, Braşov şi Timişoara s-a circulat sâmbătă cu restricţie de viteză, din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, astfel: Gura Motrului - Turceni, fir I (SRCF Craiova), Govora - Râureni, fir I (SRCF Craiova), Apaţa - Augustin (SRCF Braşov) şi Remetea Mare - Timişoara Est (SRCF Timişoara). Probleme s-au înregistrat şi pe secţiile Călăraşi - Turda (SRCF Cluj) şi Cojocna - Apahida (SRCF Cluj), unde s-a circulat pe un singur fir (firul 1). În plus, pe relaţiile Constanţa-Mangalia şi Medgidia-Tulcea, unde au fost rafale puternice de vânt, CFR Călători a introdus tracţiune Diesel.

'Pasagerii sunt rugaţi ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească sau să verifice tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul Camere web (http://www.cfr.ro/.../content/article/2-uncat.../2273-camere-web).

[citeste si]

Dacă sunteţi deja în tren, accesaţi de pe laptop sau mobil www.cfr.ro apoi Trenul meu (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informaţii tren. Obţineţi informaţii în timp real despre ce staţie urmează, dacă aveţi sau nu întârziere, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire', mai spune compania. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel