Atac dur la Onțanu: Își prezintă reușitele în stilul școlii Ștefan Gheorghiu

Președintele Forța Civică Sector 2, Marian Raiu, anunță că filiala pe care o conduce începe campania de semnalare a ceea ce consideră nereguli săvârșite de primarul Neculai Onțanu.

Iată comunicatul remis de Marian Raiu:

"Primarul Neculai Onțanu a trimis o scrisoare extrem de lungă locuitorilor din sectorul 2 în care prezintă măreţia realizărilor sale, în stilul caracteristic de absolvent al şcolii Ştefan Gheorghiu, în care semnala că avem cele mai frumoase parcuri, locuri de joaca și spații verzi.

Cartierul Andronache, deşi parte a sectorului 2, este poate un pic prea departe ca vocea locuitorilor săi să se poată auzi până la primăria din Obor, de aceea ne-au semnalat problemele lor, rugându-ne să devenim portavoce.

Imagine de război

Câţiva dintre membrii Forţa Civică Sector 2 am mers pe strada Oituz, nume cu rezonanță, dar zona exprimă exact imaginea de război pe care ne-o evocă. Spații de joacă degradate, spații verzi pline de gunoaie, bănci rupte, o imagine dezolantă. Nepăsarea primăriei este jignitoare pentru locuitorii din zonă, din banii cărora s-au realizat lucrările de amenajare a spațiilor "verzi". Pentru că domnul primar încearcă în toate modurile să evidenţieze eforturile, folosim metodele lui pentru a atrage atenţia asupra neregulilor. Primarul Onțanu bifează lucrări promise în campanie, descrise cu patos în scrisori adresate cetățenilor, nu din dorința de a îmbunătăți viețile locuitorilor Sectorului 2 prin lucrări de calitate și durabile, ci din dorinţa de a rotunji bugetul clientelei USL-iste. În concluzie, primarul Onțanu bifează cu costuri exagerate obiective promise în campaniile electorale anterioare fără grija de a le întreține. Forţa Civică Sector 2 atrage atenţia că de astăzi vom începe acţiunea ”Forţa Civică semnalează”, ne vom facem datoria faţă de cei care ne-au votat şi vom semnala tot ceea ce vom considera nereguli pentru că Sectorul 2 este al nostru, al locuitorilor, nu al dumneavoastră, domnule primar, care nu îl vedeţi decât ca pe o afacere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel