Urmărește emisiunea live


Asociația Națională a Surzilor din România a împlinit 100 de ani

Asociația Națională a Surzilor din România (ANSR) a împlinit 100 de ani de la înființare.  

Înființată în 1919, organizația reprezentativă a persoanelor cu deficiente de auz din țara noastră, recunoscută pe plan intern și internațional, a evoluat permanent, depășind numeroase obstacole și rezistând provocărilor pentru a număra astăzi nu mai puțin de 37 de filiale.

„Acum 100 de ani, un grup de persoane surde a înființat Societatea Amicală a Surdo-Muților din România. Astăzi, un secol mai târziu, noi sărbătorim și rămânem recunoscători înaintașilor noștri. Asociația Surzilor este puternică, este recunoscută de autorități, are utilitate publică și va apăra permanent interesele surzilor. La ceas aniversar, urez tuturor la mulți ani, cu speranța că, împreună, vom lupta în continuare și vom păstra Asociația noastră iubită pentru urmașii noștri", a declarat Mihail Grecu, Președintele A.N.S.R.

Pentru a celebra atingerea acestui reper istoric, în perioada 7-8 noiembrie 2019 au avut loc mai multe acțiuni în Capitală, la care au participat membri ai Asociației din întreaga țară.  

(w670)

Asociația Națională a Surzillor din România este o organizație nonguvernamentală, independentă, non-profit, de utilitate publică, necondiționată politic și religios, care apără și promovează drepturile și interesele sociale, profesionale, culturale și educative ale persoanelor cu deficiențe de auz pentru incluziunea socială și egalizarea șanselor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel