Ashleigh Barty, numărul 1 mondial WTA, se retrage din tenis la doar 25 de ani

Ashleigh Barty se retrage din lumea tenisului profesionist la doar 25 de ani.

Australianca Ashleigh Barty a făcut anunţul pe reţelele de socializare, menționând că pleacă „pentru îndeplinirea altor vise”, scrie FoxSports.

„Sunt atât de fericită şi sunt atât de pregătită. În momentul de faţă în inima mea, pentru mine ca persoană, asta este corect”, a spus ea într-un clip.

„Nu eram sigură cum să vă împărtăşesc această veste, aşa că am rugat-o pe buna mea prietenă Casey Dellacqua să mă ajute”

„Nu eram sigură cum să vă împărtăşesc această veste, aşa că am rugat-o pe buna mea prietenă Casey Dellacqua să mă ajute”, a spus Ashleigh Barty miercuri.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru tot ce mi-a dat acest sport şi mă simt mândră şi împlinită. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut pe parcurs, voi fi mereu recunoscătoare pentru amintirile pe care le-am creat împreună”, a mai spus Barty.

Ashleigh Barty a subliniat că „din punct de vedere fizic, nu mai am nimic de dat”.

În luna ianuarie, Barty a devenit prima jucătoare australiană care a câştigat titlul de simplu masculin sau feminin de la Australian Open în 44 de ani.

Citește și Rafael Nadal a avut dificultăţi respiratorii în finala de la Indian Wells, pierdută în faţa americanului Taylor Fritz

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal (3 ATP) suferă de o fisură costală, accidentare care-l va ţine în afara terenului de joc până la şase săptămâni, scrie Reuters.

Nadal, câştigător a 21 de titluri de Mare Şlem la simplu, a avut, din această cauză, dificultăţi respiratorii în finala de la Indian Wells, pierdută în faţa americanului Taylor Fritz.

"Aveam dureri şi nu puteam respira. Nu ştiu dacă era la nivelul coastelor... Când respiram, când mă mişcam era ca şi cum mă înţepa un ac. Şi nu era doar durerea, îmi afecta totodată şi respiraţia", explica Nadal în conferinţa de presă care a urmat finalei de la Indian Wells.

Rafael Nadal va rata astfel turneele de la Monte Carlo (10-17 aprilie) şi Barcelona (18-24 aprilie). Cel mai probabil, câştigătorul de la Australian Open va reveni pe teren cu ocazia Mutua Madrid Open (1-8 mai).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel