Ashleigh Barty, numărul 1 mondial, s-a accidentat. A declarat forfait pentru turneul de la Doha

Jucătoarea australiană de tenis Ashleigh Barty, numărul unui mondial, a declarat forfait pentru turneul de la Doha, din cauza unei accidentări la piciorul stâng, au anunţat organizatorii competiţiei de categoria WTA 500 din capitala Qatarului, citaţi de Reuters. 

Barty este a treia favorită care şi-a anunţat retragerea de la acest turneu, după românca Simona Halep, numărul 3 mondial, care a câştigat Openul Qatarului în 2014, iar în 2019 a ajuns până în finală, şi canadianca Bianca Andreescu (locul 9 WTA). Campioana de la antipozi, în vârstă de 24 ani, s-a confruntat cu probleme la piciorul stâng în timpul recentului Open al Australiei, unde s-a oprit în sferturile de finală, săptămâna trecută.

'Din păcate, m-am retras de la Openul Qatarului din cauza unei leziuni la piciorul stâng. Doresc organizatorilor turneului un eveniment sigur şi de succes. Sper să joc acolo anul viitor', a precizat Barty într-un comunicat. Decizia australiencei vine după ce a fost eliminată în optimile turneului de la Adelaide, unde s-a înclinat miercuri în faţa americancei Danielle Collins.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel