Argeș. Un accident mortal a avut loc pe DN7: Două persoane au rămas încarcerate

Un accident rutier din Argeș a luat viața unei persoane, iar alte două au rămas încarcerate. 

Update:

O persoană a murit și două sunt încarcerate după un grav accident produs joi după-amiază în județul Argeș, scrie Mediafax. ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 132+300 de metri, în zona localității Drăganu, județul Argeș, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o platformă auto ce transporta un autovehicul și alte trei autoturisme.

Potrivit primelor date, o persoană a decedat, alte două fiind încarcerate.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

Intervin o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, două amulanțe SMURD de prim ajutor calificat și trei echipaje ale SAJ. ISU a anunțat ulterior că accidentul s-a soldat cu 4 victime, două din mașini și celelalte două din transportor.

În autoturism a fost găsită o femeie de circa 60 de ani pentru care nu s-a mai putut face nimic.

Cele două persoane din transportor nu prezintă leziuni grave, iar celălalt ocupant al autoturismului a fost preluat conștient de către echipajele medicale.

Știrea inițială:

O persoană a murit și două sunt încarcerate după un grav accident produs joi după-amiază în județul Argeș, transmite Mediafax. 

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 132+300 de metri, în zona localității Drăganu, județul Argeș, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o platformă auto ce transporta un autovehicul și alte trei autoturisme.
Potrivit primelor date, o persoană a decedat, alte două fiind încarcerate.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

Intervin o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și trei echipaje ale SAJ.

Accident rutier între trei autoturisme în Ialomița

Un accident rutier între trei autoturisme a avut loc în județul Ialomița. Forțe alocate de la nivelul ISU Ialomița: 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. De asemenea, de la nivelul județului Ialomița au fost alocate și 2 ambulanțe SAJ.

În sprijin au acționat și ISU București-Ilfov cu 3 ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic. Pentru optimizarea acțiunii de răspuns a fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Ialomița.

„În accident sunt implicate 9 persoane (7 adulți și 2 minori), 3 persoane sunt decedate (adulți) având leziuni incompatibile cu viața, 6 persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului”, a transmis IGSU. Vezi articolul AICI

Accidente cu ATV în munţii României

Două persoane au fost rănite sâmbătă, în urma unor accidente cu ATV-ul pe munte. Care sunt factorii care duc la astfel de incidente, ce uneori se termină tragic, vedeţi mai jos.

Sâmbătă, la 112 a fost anunțat faptul că o persoană a căzut cu un ATV într-o râpă adâncă de aproximativ 15 metri, din municipiul Petroșani. Pentru a ajunge acolo, din cauza terenului accidentat, salvatorii au mers pe jos aproape 2 kilometri, transportul echipamentelor și accesoriilor necesare salvării presupunând un efort susținut.

La locul evenimentului, ATV-ul era răsturnat peste bărbatul în vârstă de 70 de ani. Pompierii au scos victima, care mai apoi a fost transportată la Spitalul din Petroșani, de către echipajul SMURD, scrie Mediafax.

După aproximativ o jumătate de oră, alarma a sunat și la Detașamentul Hunedoara, un accident similar petrecându-se în localitatea Toplița. De acestă dată, victima, o tânără în vârstă de 22 de ani, a alunecat în râpă cu ATV-ul, mai bine de 100 de metri. După ce a fost localizată de către salvatori, femeia a fost ridicată, folosindu-se o targă și o saltea, până la echipajul de prim-ajutor, unde a fost evaluată medical.

Ulterior, aceasta a fost transportată la Spitalul din Hunedoara, cu ambulanța SMURD. Citește mai multe AICI

De ce se scumpesc benzina şi motorina

Inventatorul Iuliean Horneţ avertizează că omenirea nu ar putea produce suficientă energie pentru a alimenta maşinile electrice, dacă numărul acestora continuă să crească. El a explicat şi de ce a crescut preţul carburanţilor. 

"Să mergem pe preţul benzinei şi motorinei acum. Ţine tot de crize cumva", a pornit Răzvan Dumitrescu. 

"Ne bagă în crize, sigur că da. Nu există criza petrolului", a replicat Iuliean Horneţ. Citește AICI mai multe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel