Arad: Deţinutul evadat de pe un şantier, căutat de aproape o săptămână

Forţe de ordine din Timiş şi Arad participă, de aproape o săptămână, la acţiuni în vederea prinderii deţinutului care a fugit, în 12 iulie, de pe un şantier din Timişoara, însă până în prezent nu s-a reuşit localizarea acestuia. 

Reprezentanţii Penitenciarului Arad, unde era încarcerat Ion Murariu (41 de ani), au declarat, joi, pentru AGERPRES, că au loc atât căutări în teren, cât şi schimburi de informaţii între poliţişti, jandarmi şi angajaţi ai altor instituţii din cele două judeţe, în vederea localizării evadatului.

'Se continuă acţiunile desfăşurate cu ajutorul mai multor forţe, dar până în acest moment nu s-a reuşit depistarea deţinutului', a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad, Eduard Magold.

Deţinutul a fugit de pe un şantier din centrul oraşului Timişoara, unde lucra. El executa o pedeapsă de 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dar era încarcerat în regim semideschis. 'În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului şi trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii', a declarat, în 12 iulie, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad. Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel