Apel pentru salvarea duhovnicului din Botiza. Copiii se roagă la o MINUNE de Crăciun

Toți locuitorii din Botiza au lansat un apel disperat pentru salvarea preotului pe care-l iubesc enorm. Copiii duhovnicului lui se roagă pentru o minune de Crăciun.

Apel disperat lansat pentru salvarea unui preot iubit din Maramureș. Preotul a fost lovit de o boală nemiloasă, iar soția, copiii de 2, respectiv 9 ani, dar și întreaga comunitate din Botiza se roagă pentru salvarea duhovnicului. 

Biserica, este locul în care se simte cel mai bine Ion Călin Bot, alături de enoriații săi care-l îndrăgesc foarte mult. Și el îi iubește, așa cum îl iubește și pe Dumnezeu, Biserica, familia și viața.

Medicii i-au dat șanse de 1%

Viața i-a dat o lovitură năprasnică. În urmă cu un an și jumătate el a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare, iar medicii s-au declarat învinși în fața acestei maladii. I-au spus că nu mai are mult de trăit și l-au trimis acasă, pentru a-și petrece ultimele clipe din viață, alături de soția și cei doi copii. 

Preotul însă nu s-a resemnat. A luat viața în piept și a mers mai departe. A ajuns într-un spital din Ungaria, acolo unde medicii i-au mai dat o șansă.

I-au extirpat de urgență acea tumoră care îi chinuia trupul, cu toate că i-au spus că șansele de supraviețuire sunt de doar 1%. Imediat după această intervenție chirurgicală extrem de complicată, preotul s-a simțit bine, s-a ridicat pe picioare și a mers acasă. 

Boala a recidivat. Singura lui șansă, un tratament extrem de scump

Fericirea nu a durat decât un an, pentru că boala cumplită a recidivat, iar acum, singura șansă a preotului din Botiza este un tratament medical foarte scump. Vorbim despre un tratament care costă în jur de 40 de mii de euro pe an. Este o sumă enormă pentru bugetul familiei, care este de doar 500 de euro pe lună.

În aceste condiții, el are foarte mare nevoie de ajutorul semenilor. Chiar preotul a lansat un apel disperat. Cere ajutor financiar și cere o nouă șansă la viață

Toți cei care pot să dea o mână de ajutor și să-i ofere o șansă sunt rugați să doneze orice sumă, oricânt de mică în conturile deschise în acest scop. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel