Antrenorul Simonei Halep, lăudat din România: Trebuie şi puţină răbdare

Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep

Patrick Mouratoglou, noul antrenor al Simonei Halep, este lăudat de un fost tenismen de nivel înalt din România. 

"Îmi place colaborarea cu Patrick, Simona e motivată și are o persoană pe care o respectă și o ascultă și își dorește să câștige un turneu mare.

E foarte important să ai motivația asta și să ai visul ăsta în continuare. Patrick e un bun motivator, s-a văzut asta.

Trebuie și puțină răbdare să se sudeze acest parteneriat și pot face lucruri mari împreună", a spus Horia Tecău, citat de Digisport.

Cine este Nina Wennerstrom, noul manager al Simonei Halep. O înlocuieşte pe Virginia Ruzici

Nina Wennerstrom este noul manager al Simonei Halep, conform unui anunţ făcut de sportiva din România după eliminarea de la Roland Garros. 

“A fost o călătorie fantastică.

Aş vrea să îi mulţumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea nesfârşită de care mi-a dat dovadă nu doar mie ca sportivă, ci şi ca prietenă apropiată. Au fost 14 ani fantastici de experienţă împreună şi o reală încântare să colaborez cu ea. Voi preţui mereu prietenia noastră.

Acum, aş vrea să primesc un nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunţ că voi colabora cu Nina Wennerstrom şi echipa Wesport – Sport Management”, a scris Halep pe Facebook după Roland Garros.

Wennerstrom a reacţionat rapid 

”Bine ai venit la We Sport, Simona. Este o adevărată onoară să reprezinți un atlet și o persoană cu valorile și etica ta. Ne inspiri pe mulți dintre noi să dăm tot ce avem mai bun în fiecare zi. Două titurl de Grand Slams (Wimbledon și Roland Garros), 23 de titluri WTA și numărul 1 mondial timp de 64 de săptămâni. Asta spune multe.

Să experimentez acum pasiunea ta, impulsul și munca grea pentru a deveni mai bună, mă motivează să mă perfecționez, să lupt și să mă dezvolt atunci când continui să reprezint sportivi de talie mondială și să construiesc”, a fost mesajul lui Nina Wennerstrom, conform Digisport.ro.

Cine este Nina Wennerstrom

Nina Wennerstrom a jucat tenis, dar cea mai bun clasare a carierei a fost locul 634 WTA, în 2001. Ea este licenţiată la Stockholm School of Economics şi are doi copii. 

S-a retras din activitate în 2003 şi a fondat compania We Sport Agency. De asemenea, ea s-a ocupat şi de lansarea Academiei Patrick Mouratoglou, deţinută de actualul antrenor al Simonei Halep. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel