Antifa, o nouă manifestație VIOLENTĂ pe coasta de vest a SUA / VIDEO

Noi TENSIUNI în Statele Unite. Birourile Partidului Democrat au fost atacate de Antifa
Noi TENSIUNI în Statele Unite. Birourile Partidului Democrat au fost atacate de Antifa

Zeci de manifestanți Antifa s-au mobilizat duminică în Tacoma, Washington. Aceștia au incendiat mai multe afaceri locale și au spart geamurile clădirilor.

Zeci de protestatari s-au adunat duminică seara în Tacoma, Washington, în aceeași locație în care, sâmbătă, o mașină de poliție a intrat într-un grup de pietoni în timp ce încerca să oprească o cursă ilegală de mașini. Potrivit informațiilor, incidentul de sâmbătă seara a implicat un grup de oameni care au înconjurat mașina de poliție și au început să lovească în geam.

Mulțimea a incendiat mai multe spații și a distrus toate firmele aflate în apropierea tribunalului din ținutul Pierce. Un reporter a postat un videoclip care arăta polițiști care stăteau în fața unei firme care avea ferestrele sparte.

Raportul, care citează poliția Tacoma, spune că ofițerul implicat este un veteran de 29 de ani, care a fost plasat în concediu administrativ. Conform informațiilor, se crede că cel puțin o persoană a fost lovită de mașină și două persoane au fost duse la un spital din apropiere, cu răni care nu pun viața în pericol, informează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel