Urmărește emisiunea live


Antena 1, o nouă emisiune din toamnă: "Poftiţi pe la noi: Poftiţi de vă iubiţi!", cu Nea Marin

Antena 1 va difuza din toamnă o nouă emisiune de succes, în cadrul căreia Nea Marin, alături de vedete, vor pune la cale nunta perfectă pentru cuplurile care își doresc să devină o familie, dar cauzele materiale îi împiedică să facă acest lucru.

După ce a colaborat cu numeroase vedete din ţară, pentru a salva zeci de pensiuni ale unor proprietari cu poveşti de viaţă extraordinare, Nea Marin revine din această toamnă cu o nouă emisiune de succes: "Poftiţi pe la noi: Poftiţi de vă iubiţi!", informează SpyNews.ro.

Munca depusă de vedetele showbiz-ului românesc sub atenta supraveghere a celebrului Nea Marin va avea un scop cât se poate de romantic: cupluri care trăiesc o iubire ca în filme, dar nu au avut niciodată posibilitatea să se căsătorească, au acum şansa de a-şi vedea visul îndeplinit Complice cu unul dintre parteneri sau cu prietenii acestora, Nea Marin alături de vedete vor pune la cale nunta perfectă.

Alegerea locaţiei, invitaţii, naşii, domnişoarele de onoare, ţinutele, meniul, decorul, florile, cadourile, muzica sau altele, toate vor intra în grija vedetelor şi vor fi diferite de la cuplu la cuplu.

Toate sarcinile pe care Nea Marin le va da vor trebui îndeplinite contra cronometru, astfel încât într-o săptămână nunta să poată avea loc.

"Am spus asta în repetate rânduri: pentru mine familia e sfântă. (...) Voi face tot posibilul ca alături de vedetele invitate să îndeplinim visul unor oameni speciali și vom povesti despre tradițiile de nuntă din diverse zone ale țării", a declarat Nea Marin.

Antena 1 a deschis castingul pentru noua emisiune, iar cuplurile care își doresc să devină o familie dar cauzele materiale îi împiedică să faca acest lucru pot trimite povestea lor pe adresa de e-mail [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel