Antena 1: Estetica Premium by Andreea Berecleanu, la Observatorul Matinal

Observatorul Matinal de la Antena 1 va aduce la final, începând de astăzi, un proiect special despre frumusețe, producătoarea fiind chiar Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la ora 19:00.

Din 2 martie, de luni până vineri, la finalul Observatorului Matinal, la Antena 1 va fi prezentată emisiunea Estetica Premium by Andreea Berecleanu. Pasionată de tot ce înseamnă tehnici de medicină estetică, lifestyle şi frumuseţe, vedeta Antena 1 trece pentru prima oară în postura de producător.

„Acum un an am demarat proiectul Estetica Premium. În luna septembrie a apărut portalul de sănătate şi frumuseţe www.esteticapremium.ro, sursa de încredere pentru toate femeile care doresc să cunoască, să afle, să citească, să descopere! Toate informaţiile vor ajunge acum şi pe tv. Luminile se vor aprinde de luni, la 7.50 dimineaţa, la Antena 1! Este darul meu pentru voi!", a declarat Andreea Berecleanu, citează observator.tv.

Proiectul „Estetica Premium by Andreea Berecleanu" va fi prezentat în fiecare dimineaţă de luni până vineri de Ana Maria Gheorghe şi Anamaria Stancu Ionescu, vedetele Observator.

Andreea Berecleanu, imagini din culisele Observatorului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel