Antena 1 a dat lovitura cu Frozen. Record de audiență în ultimul an

Filmul de animație Frozen, difuzat duminică seară de Antena 1, a adus un record pentru stația Intact. Producția Disney este filmul cu cea mai mare audiență înregistrată pe targetul comercial 18-49 de ani de Antena 1, în ultimul an, scrie paginademedia.ro

Audiența Frozen pe targetul comercial 18-49 de ani fost, cu Frozen, mult peste media stației pe acest segment: o medie de 560.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani pentru Antena 1. Postul Intact a fost pe prima poziție pe inteval, pe acest target.

La nivel național, Frozen a fost la egalitate absolută cu Roata norocului, de pe Kanal D. La orașe, cifrele animației s-au apropiat de un milion, iar Antena 1 a fost pe prima poziție.

În ultimă duminică a lunii februarie, Antena 1 a difuzat "Frozen – Regatul de gheaţă" - una dintre cele mai recente pelicule de animaţie, ce a creat o adevărată isterie în rândul copiilor de pretutindeni, aducând totodată în palmaresul Disney două premii Oscar, la categoriile "Cel mai bun film de animaţie" şi "Cel mai bun cântec de pe o coloană sonoră originală".  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel