ANM, prognoza meteo. Atenție, vremea se răcește radical

Bianca Ştefan / 01 apr 2019 / 08:30 Salveaza PDF Comentarii
ANM, prognoza meteo
Descriere foto: ANM, prognoza meteo

Gabriela Băncilă a prezentat prognoza meteo la România TV.

Vremea se răcește, resimțindu-se încă de astăzi în partea de nord a Moldovei, unde, la această oră, sunt temperaturi de 9-10 grade. Pe parcursul zilei, la aceste valori, nu se vor mai adăuga foarte multe grade, motiv pentru care, temperatura, pe parcursul zilei, în partea de nord a Moldovei, unde încep să se resimtă influențele masei de aer rece, va fi în scădere.

În restul țării, o zi foarte plăcută din punct de vedere termic. De altfel, și valorile pe care le înregistrăm la ora 8 semnalează acest lucru. Temperaturi de până la 25 de grade în partea de sud a țării și în regiunile sud-vestice.

Mâine, la amiază, vor fi înregistrate temperaturi comparabile cu cele pe care le înregistrăm dimineața. Această masă de aer care pătrunde peste partea de nord a Moldovei se va extinde treptat pe parcursul nopții ce urmează, va cuprinde regiunile din exteriorul arcului carpatic și va influența și regiunile centrale. Ceva mai ferită va fi partea de vest a țării, unde valorile termice vor fi în jurul a 17-18 grade, în condițiile în care în exteriorul arcului carpatic, în zona Olteniei, a Munteniei, de asemenea, în Moldova și Dobrogea, vor fi temperaturi ridicate nu mai mult de 12-14 grade.

Vezi și: Secetă EXTREMĂ. Semnalul venit de la meteorologi


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27