Andy Murray nu va participa la Australian Open: Sunt foarte dezamăgit!

Britanicul Andy Murray, fost lider mondial al tenisului masculin, a confirmat vineri că nu va participa la Australian Open după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19 în această lună.

'Sunt foarte dezamăgit să anunţ că nu voi merge în Australia pentru a concura la Australian Open', a declarat Murray, citat de presa britanică. 'Am fost într-un dialog constant... ca să încercăm să găsim o soluţie care să permită o formă de carantină viabilă, dar nu am reuşit', a adăugat jucătorul de 33 de ani.

Murray, beneficiarul unui wildcard, a confirmat pe 14 ianuarie că s-a infectat cu noul coronavirus şi s-a autoizolat în locuinţa sa de lângă Londra.

VEZI ȘI Australian Open. Jucătoarea Yulia Putintseva, vizitată de șoareci în camera de hotel - VIDEO

Acest lucru a făcut ca scoţianul să nu poată lua unul din zborurile charter puse la dispoziţie de organizatorii Australian Open, fiindu-i astfel greu să ajungă la timp pentru cele 14 zile de carantină înaintea competiţiei. Acest forfait este o lovitură grea pentru jucătorul cu cinci finale pierdute la Australian Open, care a evoluat ultima oară la acest turneu în 2019.

Învins atunci în primul tur de spaniolul Roberto Bautista Agut, el a fost salutat călduros de public, când cariera lui părea că se apropie de sfârşit din cauza unei vechi accidentări la şold.

După altă operaţie, Murray a revenit în 2019 în circuit. Anul trecut, el a jucat doar şapte meciuri din cauza accidentării şi a întreruperii competiţiilor de către pandemie.

Triplu câştigător al unor turnee de Mare Şlem, aflat acum pe locul 123 mondial, Murray a renunţat să participe la Delray Beach (Florida) la prima competiţie a sezonului, de teamă să nu contracteze Covid-19, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel