Urmărește emisiunea live


Andy Murray, învingător în primul tur al turneului ATP de la Beijing

Tenismanul britanic Andy Murray a obţinut prima sa mare victorie într-un meci de simplu, după operaţia la şold efectuată în luna ianuarie, învingându-l în două seturi, 7-6 (7/2), 7-6 (9/7), pe italianul Matteo Berrettini, marţi, în primul tur al turneului ATP de la Beijing.

Murray (32 ani), fost numărul unu mondial, aflat în prezent pe locul 503 în ierarhia ATP, dar care a beneficiat de un clasament protejat pentru a intra direct pe tabloul principal de la Beijing, s-a impus după 2 ore şi 2 minute de joc în faţa lui Berrettini, actualul nr.13 mondial şi semifinalist la US Open, luna trecută.

În optimile de finală, jucătorul britanic, triplu campion de Mare Şlem (US Open 2012, Wimbledon 2013 şi 2016) îl va avea ca adversar pe compatriotul său Cameron Norrie (69 ATP), venit din calificări.

Săptămâna trecută, Andy Murray a câştigat primul său meci de simplu în circuitul ATP după ce i-a fost montată o proteză la şold, în ianuarie. El l-a învins în primul tur la Zhuhai (China), pe americanul Tennys Sandgren, s-a înclinat în turul secund, după ce a acuzat probleme fizice, în faţa australianului Alex De Minaur, care a câştigat ulterior trofeul.

Scoţianul a evocat, în luna ianuarie la Melbourne, o posibilă retragere după Wimbledon 2019, unde a evoluat la dublu şi dublu mixt, din cauza problemelor la şold. Operaţia de montare a protezei metalice s-a dovedit însă un succes, permiţându-i lui Murray să revină în competiţiile de simplu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel