Andy Murray a câştigat primul meci la simplu după accidentarea din luna iunie

Tenismanul britanic Andy Murray, câştigător a trei turnee de Mare Şlem, a câştigat primul său meci de simplu de la revenirea pe terenurile de tenis, la finele lunii iunie, după o accidentare, impunându-se în faţa unui tânăr jucător francez care a câştigat doar 150 de dolari premii în cariera sa, luni, la un turneu de categoria a doua la Mallorca, informează AFP.

Eliminat încă din debut la simplu la turneele de la Cincinnati şi Winston-Salem, Murray, în vârstă de 32 de ani şi fost lider mondial retrogradat pe poziţia 328, a reluat competiţia la dublu la finele lunii iunie, după ce a suferit o operaţie la un şold în ianuarie. El s-a impus, de altfel, în turneul pe iarbă de la Queen's, pereche cu spaniolul Feliciano Lopez.

Luni, la challengerul de la Mallorca, Murray, care a înregistrat câştiguri de 61 milioane dolari în cariera sa, l-a expediat pe Imran Sibille, în vârstă de 17 ani, abia trecut la profesionişti, cu 6-0, 6-1.

La Cincinnati, dublul campion olimpic a fost eliminat în runda inaugurală de francezul Richard Gasquet (6-4, 6-4), în timp ce la Winston-Salem a părăsit competiţia după mai multă luptă, cedând în primul tur după 2h 10 min. în faţa americanului Tennys Sandgren, 7-6 (10/8), 7-5.

Andy Murray, care a renunţat la dublul de la US Open, va juca în turul secund la turneul de la Mallorca cu slovacul Norbert Gombos, nr. 115 mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel