ANDREI STOICA - EXATLON ROMÂNIA. În ce stare se află acum fostul concurent

Andrei Stoica a vorbit despre motivele care l-au determinat să renunţe la competiția Exatlon România.

ANDREI STOICA - EXATLON ROMÂNIA. Anda Adam, Alex Moraru şi Andrei Stoica au venit în platoul emisiunii WOWbiz, unde au vorbit despre Exatlon. De asemenea, Stoica a făcut mărturisiri despre cum se simte după ce a fost nevoit să abandoneze show-ul. "Sunt OK, voi începe recuperarea, nu este foarte grav, dar doctorul mi-a dat de ales: fie vin în ţară ca să mă recuperez, pentru că în Dominicană nu voi primi mâncare, nu voi putea să mă fac bine complet", a mărturisit el.

ANDREI STOICA - EXATLON ROMÂNIA. Întrebat despre accidentare, Andrei a dezvăluit că la început nu a ştiut ce s-a întâmplat. "Înainte de mini game, am avut un bonus game, unde am participat cu Diana Belbiţă. La început, când am căzut, am izbucnit în râs. Nu mi-a venit să cred. Pur şi simplu, mi s-a blocat genunchiul când m-am aplecat", a spus acesta la WOWbiz. "În momentul mini game-ului nu am simţit nimic, când m-am aşezat pe bancă mi-a trosnit, efectiv. Am auzit cum s-a întâmplat. Cred că de la bonus game m-am accidentat, acolo m-am forţat. M-am speriat pentru viitorul carierei mele, pentru că ştiu situaţii de oameni care au fost nevoiţi să renunţe după ce s-au dus la duş şi n-au mai putut să facă sport. Ştiam că lipsa vitaminelor şi a mâncării ne vor afecta în timp. Dar e bine că nu am nimic grav. În timp, cu ajutorul kinetoterapiei, mă voi vindeca. Vor mai fi alte sezoane de Exatlon şi, poate cine ştie, voi reveni", a mărturisit Andrei.

[citeste si]

ANDREI STOICA - EXATLON ROMÂNIA. "Acum râd, dar o săptămână de zile mi-am făcut tot felul de filme până când a venit diagnosticul. Mă gândeam că mă voi opera, că cine ştie ce voi păţi", a mai spus Andrei Stoica.

ANDREI STOICA - EXATLON ROMÂNIA. În altă ordine de idei, a dezvăluit că, în weekend, a sărbătorit-o pe soţia sa, care şi-a aniversat ziua de naştere. "Am sărbătorit ziua soţiei în weekend. Cu mic, cu mare, am petrecut cu toţii", a mai spus fostul concurent de la Exatlon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel