Andreea Marin, iubit. Vedeta rupe tăcerea: Nu am plănuit

Andreea Marin
Andreea Marin

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Vedeta vorbește deschis despre asta, dar și despre stilul de viață pe care îl are în ultima perioadă, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu", filmată chiar în casa vedetei.

Andreea Marin mărturisește că weekend-urile în care se deconecetează total de la rutina de zi cu zi pentru a petrece timp cu iubitul ei sunt o necesitate.

E o regulă

"Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm împreună și pentru că ținem unul la celălalt și prețuim timpul nostru împreună. Și da, facem asta pentru că o relație nu poate rezista fără prezența fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă. Îmi place când viața îmi aduce ceva nou, nu compar experiențele între ele și îmi place când viața îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine și mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit", spune Andreea Marin.

[citeste si]

Imagini superbe din locuința Andreei Marin, dar și povești din trecutul și prezentul vedetei, telespectatorii vor putea urmãri duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel