Andreea Mantea, BURLĂCIȚA ghinionistă în lacrimi din cauza lui Mitrutz

După mai multe încercări, Andreea Mantea a crezut că prin intermediul show-ului ”Burlăcița” va trage lozul câștigător în materie de iubire, însă norocul pare să nu-i surâdă nici de această data. Mitrutz, concurentul pe care Burlăcița a pus ochii încă din prima ediție, suferă de gelozie și nu vrea să renunțe la sportul lui preferat, fapt pentru care Andreea este extrem de îngrijorată.

Andreea Mantea și luptătorul Cristi Mitrea, cunoscut și cu numele de Mitrutz, formează de câteva luni un cuplu, iar cunoscuții așteaptă să bată clopotele de nuntă, relația lor părând a fi una perfectă atunci când este privită din afară.

Este cunoscut faptul că Mantea a avut ghinion în dragoste, drept dovezi stau relațiile anterioare sortite eșecului, printre care se numără cea cu Ștefan Stan, când a fost cerută și în căsătorie, sau cea cu Gabi Bădălău care nu s-a terminat tocmai in termeni amiabili.

Andreea l-a întâlnit pe Cristi Mitrea la show-ul ”Bulrlăcița”, iar după terminarea emisiunii, ea a declarat că și-ar dori să-și întemeieze o familie cu acesta, însă relația lor admirată de milioane de telespectatori și cunoscuți nu este nici pe departe tocmai atât de roz.

Citește și: Andreea Mantea, filmată fără chiloți la piscină


Cristi Mitrea este luptător de jujitsu şi MMA, sporturi cu care Burlăcița nu este de acord, acesta fiind unul dintre motivele pentru care au loc certuri dese în relația lor.

Un apropiat al cuplului a declarat pentru Wowbiz.ro că Mitrea, zis și Mitrutz, este gelos și îi reproșează Andreei anumite lucruri, dar ceea ce le mai salvează încă relația este atracția fizică de invidiat dintre cei doi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel