Andreea Hristu, actriţă la Excelsior, bătută în plină zi în Parcul Cişmigiu, la câţiva metri de Primăria Capitalei: 4 oameni în jurul meu, niciunul nu intervine

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Actriţa Andreea Hristu, de la Teatrul Excelsior, a fost agresată în parcul Cişmigiu, joi, 18 mai. 

"Azi am fost bătută în Cișmigiu, în plină zi, lângă podul ăsta frumos. Da, se poate.

Stăteam pe o bancă, cu o carte și o cafea. Se apropie un individ, nimic suspect, vorbește frumos, vrea să mă întrebe ceva. Îmi cere bani, îi spun nu. Insistă, îi cer să plece. Începe să mă jignească, să mă înjure. Ridic tonul și îl ameninț cu poliția. Continuă. Sun la 112. Mă trezesc cu el la gât, îmi zboară telefonul pe jos, cu dispecera în apel. Țip. Mă uit în jur după ajutor. Mă lovește cu propria mea plasă cu cărți până se rupe și cad toate răsfirate pe alee. Sunt 4 oameni pe băncile din jurul meu, niciunul nu intervine. În timp ce individul se îndepărtează zicând în gura mare că eu l-am agresat, se apropie o tânără care va rămâne și martor la dosar pentru o parte din episod. “Bărbații” care au fost acolo de la început s-au evaporat toți.

Polițiștii au acționat impecabil. Nu numai că l-au prins pe individ și l-au dus la secție, dar au fost umani, respectuoși, empatici. Comisarul care mi-a luat declarația la fel. Acum e în mâna procurorului: poate să dispună retenție sau doar control judiciar, adică îi dă o amendă și liber. Așa e LEGEA.

Ce mă înfurie și mă revoltă până la lacrimi e că 1. se poate întâmpla așa ceva în plină zi, într-un parc public, la 20 de metri de un joc de joacă, dar și mai tare că 2. NIMENI NU A INTERVENIT!!! Erau 4 (patru) bărbați care au asistat la tot incidentul, în ochii cărora m-am uitat cerându-le ajutorul și care nici măcar nu s-ar ridicat de pe bancă. Nimeni n-a zis nimic, nimeni n-a făcut nimic, au avut grijă să plece înainte să le ceară cineva socoteală.

La INML costă 38 RON certificatul medico-legal. Ceva îmi spune că e mai mult decât o să plătească vreodată individul pentru faza de azi. Sau poate doar am eu o zi proastă…", a scris Andreea Hristu pe Facebook.  

Internauţii au criticat imediat lipsa de reacţie a celor din parc. 

"Oribil! Îmi pare tare rău…Altfel, o mulțime de oameni “mândrii că suntem români”, dar ce frumos ne comportăm în situații care ne solicită simțul civic..oho! Sper să îți revii din șoc repede și complet", a scris o femeie în comentarii.

"Sunt îngrozită de ce am citit. E de neînchipuit că aşa ceva se poate întâmpla. Îți doresc din toată inima să fii bine şi să depăşeşti cât mai curând acest episod înfiorător!", a scris altcineva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel