Andi Cârlan, membru #Rezistența: Așa am aflat că am cancer. N-aș mai repeta experiența

Andi Cârlan
Andi Cârlan

Andi Cârlan, membru al grupului #Rezistența, unul dintre cei mai implicați oameni în peisajul civic din România, a relatat cum a aflat că are cancer.

Andi Cârlan are cancer de colon. Despre experiența aceasta, bărbatul, tatăl a două fetițe, a scris pe contul său de Facebook.

”Stăteam la birou, când am primit o notificare că rezultatele analizelor sunt gata. Ciudat. Trecuse doar o săptămână de la colonoscopie și mi s-a spus că vor dura două.

Deschid și citesc: Tumoră malignă colonul ascendent & Tumoră benignă colon sigmoid

Stai! Malignă sau benignă? Care-i aia nasoală?!? În momentul ăsta nu mai știu, da' oricum văd că le am pe amândouă, deci oricare ar fi, nu e bine...

Așa am aflat că am cancer, pentru că mulți dintre voi m-au întrebat cum am primit vestea. Prost și brutal am primit-o. Fix în ochi. Fără pregătire, fără să înțeleg exact ce înseamnă și dacă o să mor sau nu. A fost șocant și n-aș mai repeta experiența asta niciodată. O să vă mai povestesc lucruri despre experiența asta, dacă vă interesează, pe măsură ce mai am timp și primesc întrebări.

Revenind la astăzi, încă mi-e greu să conștientizez ce s-a întâmplat în ultimele 4 zile, în care Gianina, la rugămintea lui Marian, împreună cu o gașcă întreagă de prieteni minunați, a pus la cale strângerea de fonduri pentru mine.

Știam că sunt într-o bulă mișto, dar nu mi-am imaginat niciodată că e atât de mare, de vie și de umană. Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru tot suportul financiar, dar mai ales emoțional!

Acum sunt mult mai bine decât înainte de operație, atât psihic, cât și fizic. Mi-am depășit cu mult target-ul zilnic de pași impus de Angi, mulțumită lui Liviu care m-a ținut de vorbă, să nu mă prind că am mai mers încă 4km peste cei 3 pe care îi mersesem deja.

Urmează o lună de refacere, înainte de a începe chimioterapia, o lună în care o să fac tot ce ține de mine ca să-mi revin și să încep tratamentul cu forțe suficiente.

Sunteți minunați și îmi reconfirmați în fiecare zi că România are o șansă și că se va face bine! La fel ca mine”, a scris Andi Cârlan pe Facebook.

Pe rețeaua de socializare, a fost demarată o campanie de strângere de fonduri pentru Andi Cârlan:

Andi are cancer de colon. Andi are 36 de ani și două fetițe. Ioana de 4 ani și Olivia de aproape 2 ani. Andi nu a cerut nimic niciodată. Dar acum, din nefericire, este momentul să cerem noi pentru el. Andi a fost în Piața Victoriei din prima zi a luptei noastre, din 31 ianuarie 2017. Și a rămas acolo sacrificând timp și resurse materiale și, cel mai tragic, sănătatea. Andi este unul dintre cei care au pus totul pentru Rezistenta și Rezistența TV.

Și dacă vă uitați la interviurile făcute de el cu personalități precum dl @Dacian Cioloş sau domnul @Șora, sau dl. @Ludovic Orban, veți vedea ceva din fibra lui morală, din optimismul lui, din felul lui de a fi un OM și un cetățean. Dar mai presus de toate Andi este un TATĂ. Și noi o sa luptam împreună să își vadă fetele mari si să ne dea o bere când i se vor naște nepoții. Andi s-a operat Luni, 3 iunie, după ce acum o săptămâna a aflat de boală. Dar Andi este un luptător și noi îl vom ajuta să lupte. Am fost alături atunci, vom fi alături și acum. Tratamentul de care are Andi nevoie în următorul an, la Viena, este foarte costisitor. Costurile estimate depășesc 75.000 de euro.

Sunt bani mulți, dar dacă o parte dintre noi îl vom ajuta măcar cu 50 de lei îi putem strânge. Andi este unul dintre acei oameni buni care au dat totul pentru ceilalți. Acum e rândul nostru să ne pese de el și de familia lui.

Ps: pt cà multi mi-ati cerut paypal, îl adaug aici:[email protected]

Dacă nu puteți dona aici, mai jos este și contul lui Andi.

Nume: Alexandru Adrian Carlan

IBAN: RO79INGB0000999903009496
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON

IBAN: RO45INGB0000999903020972
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: EUR”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel