Americanca Nicole Gibbs, operată de cancer: Am avut câteva momente de umilinţă

Tenismena Nicole Gibbs a trecut cu succes de operația de cancer

Jucătoarea americană de tenis Nicole Gibbs a fost operată cu succes de cancer, însă va trebui să stea departe de circuit o perioadă mai lungă decât a crezut inţial, a anunţat joi sportiva, citată de agenţia Reuters.

În vârstă de 26 ani, Nicole Gibbs, aflată pe locul 115 în clasamentul WTA, dezvăluise la jumătatea acestei luni că a fost diagnosticată cu cancer la glandele salivare şi nu va putea lua parte la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros.

"Veşti bune: operaţia a înlăturat cu succes cancerul! Marginile erau clare, iar în acest moment sunt liberă de cancer", a scris Gibbs pe reţelele de socializare

Americanca va fi nevoită să se hrănească cu ajutorul unui tub în perioada următoare, astfel că speranţele sale de a lua parte la turneul pe iarbă de la Wimbledon (1-14 iulie) sunt nule.

"Sunt, cu siguranţă, în afara calendarului meu iniţial, iar calificările pentru Wimbledon ies din discuţie. Am avut câteva momente de umilinţă în ultimele două săptămâni, care m-au făcut să realizez inutilitatea unui plan când vine vorba de o recuperare ca aceasta", a precizat jucătoarea.

Cea mai bună poziţie ocupată de Gibbs în clasamentul mondial datează din 2016, când a urcat pe locul 68. Reprezentanta Statelor Unite nu a câştigat niciun titlu WTA până acum, cele mai bune rezultate din carieră fiind calificarea în turul 3 la US Open 2014 şi la Openul Australiei 2017.

Citește și:  Simona Halep a explicat cum a reușit să câștige în faţa lui Linette, la Roland Garros

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel