Ambulanță implicată într-un accident la Ploiești

Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident care a avut loc într-o intersecție din zona de nord a Ploieștiului și în care au fost implicate o ambulanță a Serviciului Județean Prahova, aflată în misiune, și un autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu, din primele cercetări efectuate la fața locului a reieșit că ambulanța avea semnalele acustice și luminoase pornite.

Șoferul unui autoturism ar fi intrat în intersecție trecând pe culoarea verde a semaforului, fără a acorda prioritate ambulanței aflate în misiune, conform Agerpres.

În urma impactului, ambulanța s-a răsturnat, iar asistenta și pacientul au fost răniți, suferind un traumatism la nivelul șoldului, respectiv o plagă la cap.

Alte trei persoane aflate în autoturismul implicat în accident au fost rănite, toate cele cinci victime, între care și o tânără de 17 ani, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel