Amandina cu frișcă, în premieră la Teatru la Cinema

Amandina cu frișcă
Amandina cu frișcă

Teatru la Cinema invită amatorii de comedie la premiera spectacolului de teatru „Amandina cu frișcă”. Aceasta va avea loc sâmbătă, 10 noiembrie 2018, de la ora 20:00, la Teatru la Cinema din Plaza România, sala 9 a cinematografului Movieplex Cinema.

Piesa „Amandina cu frișcă", scrisă de Theo Herghelegiu, vorbește despre condiția cineastului român, îmbinând dezinvolt trista realitate cu o raită veselă prin fantastic. Montată de către regizorul Mihai Baranga, „Amandina cu frișcă" este o comedie savuroasă, care atinge însă și subiecte dulci-amărui precum dezgustul pentru impostură și revolta surdă împotriva abuzului de putere. Distribuția spectacolului este alcătuită din actorii Olimpia Mălai, Mihai Baranga, Cristi Toma, Nicolae Nastasia, Bogdan Costea și Victor Scoradeț.

Să ai un spectacol de teatru despre condiția cineastului și să îl joci într-un loc numit <<Teatru la Cinema>>, într-o sală de cinema, asta da potrivire! Am încercat să fac o comedie de calitate, la care oamenii să râdă și să se simtă bine, dar care să le ridice și întrebări, mai mici sau mai mari, despre societatea în care trăim. Sper că am reușit acest lucru." a declarat Mihai Baranga, regizorul spectacolului.

Teatru la Cinema, coproducător al spectacolului, este un concept inedit care facilitează accesul publicului larg la cultură, aducând spectacole de teatru în spațiul neconvențional al cinematografelor. Portofoliul Teatru la Cinema conține peste 80 de spectacole pentru copii și pentru adulți, jucate în 12 cinematografe din principalele centre comerciale din București (8 locații), Focșani, Buzău, Pitești și Ploiești.

Biletele pentru premiera spectacolului „Amandina cu frișcă" pot fi cumpărate online, prin www.teatrulacinema.ro sau de la casa de bilete a cinematografului Movieplex Cinema.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel