Alexandru Arșinel, dezamăgit. Dezvăluiri despre Stela Popescu și salariile mizere: Mi-au sărit ochii, te zbați. Nu suntem respectați și apreciați

Alexandru Arșinel a făcut dezvăluiri despre viața de actor și despre Stela Popescu. 

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai iubiți actori din România și a povestit totul despre munca unui actor din țara asta. 

Nu mai este un secret că România are mari probleme în domeniul culturii, că actorii sunt plătiți extrem de prost și nu sunt răsplătiți la adevărata lor valoare, nici în timpul activității și nici la pensie, motiv pentru care cei mai mulți dintre actori joacă în mai multe locuri în același timp.

"A trebuit să te zbați să mai faci ceva"

Ei bine, Alexandru Arșinel a spus cât muncește un actor pentru un venit decent și o pensie decentă și a făcut dezvăluiri despre Stela Popescu. 

Marele actor susține că deși publicul vede lumea artiștilor una strălucitoare, situație nu este chiar așa și spune că nu e ușor. Mai mult, acesta spune că munca unui artist nu se încheie niciodată și rareori se întâmplă ca un actor să se deconecteze total de la ce are de făcut.

"Dintotdeauna artiștii au fost prost plătiți. Eu ca să ajung să am bucuria unei răsplate mai generoase a trebuit să muncesc de mi-au sărit ochii. Exceptând teatrul unde leafa era leafă a trebuit să te zbați să mai faci ceva, să joci într-un serial… A trebuit să fac multe alte lucruri, să muncesc aproape non-stop", a declarat Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel, despre Stela Popescu: Era total conectată la efort, nu se plângea niciodată

"Aici am avut norocul să am și o parteneră care nu se plângea niciodată, era conectată la tot ceea ce trebuia să facem ca să și lăsăm ceva în urmă.

Stela Popescu era total conectată la efort, nu se plângea niciodată. Plecam la 4 dimineața la Pașcani, era în poartă, mă aștepta. Avea o dorință de a face asta permanent. Nu, nu suntem suficient de prețuiți pentru ceea ce facem și încercăm să facem, nu suntem suficient respectați și apreciați. Primarii și toți cei care trec pe la conducerea noastră nu ne bagă în seamă, nu au respect mare față de artiști.

Dacă un actor crește și ajunge la un anumit nivel și un timp este respectat de forul respectiv (n.r. de primărie), dacă se schimbă peste patru ani, nu ne mai bagă în seamă. Nu există o grilă care să pună la punct repectul față de acești oameni care sunt conectați mereu la efortul acesta", a mai povestit el, pentru impact.ro.

"Numai de muncă nu trebuie să ne plângem, trebuie să ne plângem de răsplată, pentru că munca nu ne sperie pe noi, actorii. Trăim viața de toate zilele așa cum trăim un rol pe scenă, se oprește când se termină piesa. În viața privată nu se termină niciodată, doar când se încheie pur și simplu, suntem mereu conectați la ceea ce se întâmplă cu viața de pe scenă", a încheiat Alexandru Arșinel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel