Alexandra Nechita, „Micuța Picasso”, legătură specială cu România: Niciodată să nu uiți de unde vii!

'Micuța Picasso' interviu acordat lui Mihai Gâdea în SUA captură Antena 3
'Micuța Picasso' interviu acordat lui Mihai Gâdea în SUA captură Antena 3

Alexandra Nechita, cunoscută drept 'Micuța Picasso', una dintre cele mai iubite creatoare de artă din lume, i-a acordat un interviu lui Mihai Gâdea chiar la reședința și atelierul său din Beverly Hills, SUA.

Interviul a fost difuzat la în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

'Inspirația mea vine din locuri personale și momente intime, tocmai de aceea nu avea sens să-mi pun studioul undeva departe de casă, de familie, pentru că de aici pornește toată povestea mea. Studioul meu e locul meu favorit în care pot să fiu, nu există un loc în care să mă regăsesc mai mult. Mi-aș dori să am un studio și în România. Eu mă simt atât de confortabil când sunt în România încât ar fi ciudat dacă nu aș avea impulsul acesta să creez acolo.'

'România mă ajută să creez. Este un loc mai diferit, mirosurile sunt diferite, peisajul și oamenii sunt diferiți. Deși, nu am multe amintiri cu România, nu am găsit explicația privind legătura profundă cu România. Este ceva, pur și simplu, Când ajung în România?' Bunica mea, parcă o aud spunându-mi la ureche Să nu uiți niciodată de unde vii. Este o frază foarte comună și folosită, dar pentru mine a însemnat ceva dintotdeauna.' a spus Alexandra Nechita. 

'Este important să perpetuăm frumusețea rădăcinilor noastre. Este o datorie și o obligație foarte mare. Am considerat că Alexandra trebuie să mențină și să ducă mai departe standardele noastre morale cu care am crescut în România'. a menționat mama Alexandrei Nechita.

Alexandra Nechita s-a născut în Vaslui, pe 27 august 1985, în România. Însă, locuiește în SUA de la vârsta de doi ani. La vârsta de doar opt ani a avut prima expoziție de pictură în SUA, primul moment când i-a fermecat pe toți cu tablourile sale fiind comparate cu operele de artă realizate de Picasso sau Matisee. Mai mult, acestea se regăsesc în cele mai importante muzee din lume, unele făcând parte din colecția de artă a Vaticanului, cea mai scumpă pictură fiind vândută cu 400.000 de dolari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel