Alexandra Dulgheru și Irina Begu, în optimi la Roma după victorii cu Lucie Safarova și Angelique Kerber

Româncele Irina Begu și Alexandra Dulgheru au reușit să se califice, miercuri, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, după victorii incredibile în turul 2, în fața unor adversare de top, mult mai bine clasate în ierarhia mondială.

MECIUL SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS ESTE TRANSMIS LIVE AICI

Ocupanta locului 72 WTA, Alexandra Dulgheru s-a calificat în optimile din capitala Italiei grație succesului izbutit în trei seturi în meciul cu Lucie Safarova, locul 14 WTA, după ce românca a pierdut actul inaugural. Sportiva noastră a trecut de cehoaică după două ore şi 30 de minute și un set decisiv încheiat în tie-break, scor 1-6, 6-4, 7-6 (6).

Pentru un loc în sferturile de finală, Alexandra Dulgheru se va bate cu rusoaica Ekaterina Makarova, locul 8 WTA. Românca a câștigat singurul duel direct de până acum, în 2010, la Tokyo, scor 6-3, 6-0.

Citește și: Expertul WTA anunță surprize colosale la Roma! Ce spune de Simona Halep, Serena Williams și Maria Sharapova

La scurt timp după victoria Alexandrei Dulgheru, a venit rândul Irinei Begu să treacă de o adversară mult mai bine clasată în ierarhia WTA, nemţoaica Angelique Kerber.

Românca de pe locul 31 WTA a eliminat-o în două seturi identice pe nemțoaica de pe poziția 11 în lume, scor 6-3, 6-3, după o oră şi jumătate de joc.

În optimile de finală, Irina Begu va juca împotriva Viktoriei Azarenka, locul 29 WTA şi fost lider mondial, care a trecut în turul 2 de daneza de pe locul 5 mondial, Caroline Wozniacki, scor 6-2, 7-6.

Irina Begu și Viktoria Azarenka s-au duelat de patru ori până acum, toate meciurile directe fiind câștigate de jucătoarea din Belarus.

Vezi și: Adversar infernal pentru Simona Halep în optimi la Roma

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel