Expertul WTA anunță surprize colosale la Roma! Ce spune de Simona Halep, Serena Williams și Maria Sharapova

SIMONA HALEP - ROMA. Ravi Ubha, expertul WTA în materie de predicții, a analizat tabloul de la Roma și a vorbit despre șansele pe care Simona Halep le are în turneul de categorie Premier 5 dotat cu premii totale în valoare de 2,7 milioane de dolari.

MECIUL SIMONA HALEP - ALISON RISKE, DIN TURUL 2 DE LA ROMA, POATE FI URMĂRIT AICI


SIMONA HALEP - ROMA. Ravi Ubha susține că Simona Halep va ajunge până în semifinalele din capitala Spaniei, unde ar urma să fie învinsă de jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA.

SIMONA HALEP - ROMA. Expertul WTA consideră că Simona Halep nu va avea o misiune deloc ușoară până în penultimul act de la Roma.

SIMONA HALEP - ROMA. "Știm cu siguranță că Halep nu va fi eliminată în primul tur două săptămâni la rând, din moment ce beneficiază de un 'bye' (n.r. - intră în competiție direct din turul secund). Dar adversărul său potențial din turul trei va fi dificil, din moment ce vorbim fie despre Venus Williams, fie despre Flavia Pennetta. Venus are 3-0 în întâlnirile directe cu românca, în timp ce favorita gazdelor, Pennetta, o conduce cu 2-0 pe zgură", notează expertul WTA.

Vezi și: Decizie neașteptată luată de Simona Halep

SIMONA HALEP - ROMA. Mai departe, Ravi Ubha mizează pe româncă și crede că numărul 2 mondial va trece în sferturile de finală de rusoaica Ekaterina Makarova (locul 8 WTA).

SIMONA HALEP - ROMA. În penultimul act însă, Ravi Ubha consideră că Simona Halep va pierde în fața Carlei Suarez Navarro. În cealaltă semifinală, expertul WTA crede că Victoria Azarenka (locul 29 WTA) va trece de Caroline Garcia (locul 30 WTA).

SIMONA HALEP - ROMA. Astfel, turneul de la Roma ar urma să fie câștigat de Victoria Azarenka, potrivit expertului WTA în materie de predicții.

SIMONA HALEP - ROMA. Ravi Ubha a anticipat surprize uriașe la Roma. Acesta consideră că liderul mondial Serena Williams va pierde în sferturile de finală în fața Karolinei Pliskova (locul 12 WTA), în vreme ce Maria Sharapova ar urma să fie eliminată de Caroline Garcia în turul 3.

SIMONA HALEP - ROMA. De precizat că Ravi Ubha, cel prezentat de WTA ca fiind un expert în materie de predicții, nu a reușit să ofere un pronostic corect despre Simona Halep la niciun turneu până în prezent, potrivit ziare.com.

Citește și: SIMONA HALEP - ROMA 2015: Posibile adversare până în finală. Când se poate întâlni cu Serena Williams sau Maria Sharapova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel