SIMONA HALEP - ROMA 2015: Posibile adversare până în finală. Când se poate întâlni cu Serena Williams sau Maria Sharapova

Simona Halep
Simona Halep

SIMONA HALEP - ROMA 2015. După ce la Madrid a fost eliminată încă din primul tur, Simona Halep va participa la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, care se desfășoară în perioada 9-17 mai. Organizatorii competiției din capitala Italiei au afișat tabloul principal, iar românca de pe locul 2 WTA și-a aflat adversarele de care ar trebui să treacă în drumul către trofeu.

SIMONA HALEP - ROMA 2015. Simona Halep a avut noroc la tragerea la sorți și nu se va putea întâlni decât în finală cu principalele ei adversare, Serena Williams (locul 1 WTA) și Maria Sharapova (locul 3 WTA).

SIMONA HALEP - ROMA 2015. Din poziția de cap de serie numărul 2, românca va avea liber în manșa inaugurală și va intra în competiție direct în turul 2, unde va evolua împotriva învingătoarei din duelul american Alison Riske (locul 45 WTA) - Varvara Lepchenko (locul 30 WTA).

SIMONA HALEP - ROMA 2015. În optimile de finală de la Roma, Simona Halep s-ar putea lupta cu Venus Williams (locul 16 WTA) sau Garbine Muguruza (locul 20 WTA).

Vezi și: Șocul anului în tenis! Serena Williams a fost eliminată de la Madrid

SIMONA HALEP - ROMA 2015. Începând cu sferturile de finală, în calea româncei ar putea ieși jucătoare din top 10 WTA. Pentru un loc în semifinale, sportiva noastră s-ar putea duela cu rusoaicele Ekaterina Makarova (locul 8 WTA) sau Svetlana Kuznetsova (locul 29 WTA).

SIMONA HALEP - ROMA 2015. În penultimul act al competiției, posibile adversare ale Simonei Halep ar putea fi: Petra Kvitova (locul 4 WTA), Carla Suarez Navarro (locul 12 WTA) sau Eugenie Bouchard (locul 6 WTA).

SIMONA HALEP - ROMA 2015. Așa cum am arătat de la început, în cazul în care ar ajunge până în finala turneului de la Roma, Simona Halep ar putea lupta pentru trofeu cu Serena Williams sau Maria Sharapova. Dacă își vor respecta statutul de favorite, cele două mari rivale ale româncei se vor întâlni în prima semifinală din capitala Italiei.

SIMONA HALEP - ROMA 2015. La ediția din 2014 de la Roma, Simona Halep s-a retras înainte de meciul din turul 3, acuzând dureri abdominale.

Citește și: Bombă la Madrid! Maria Sharapova a fost eliminată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel