Maria Sharapova, eliminată în semifinale la Madrid de Svetlana Kuznetsova. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA

Maria Sharapova, numărul 3 mondial și campioana en titre a turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, a fost eliminată, vineri, în semifinalele din capitala Spaniei, de o altă rusoaică, Svetlana Kuznetsova, locul 29 WTA, scor cu 6-2, 6-4.

Maria Sharapova a ratat calificarea în finala ce i-ar fi permis să o devanseze pe Simona Halep în clasamentul mondial și să urce pe locul 2 WTA. Românca va fi în continuare pe locul 2 în lume, iar de luni va evolua la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, unde va fi cap de serie numărul 2. Principala favorită la Foro Italico va fi americanca Serena Williams, locul 1 WTA.

Citește aici calculele pentru clasamentul WTA: Simona Halep poate fi depășită de Maria Sharapova în clasamentul WTA după turneul de la Madrid

Svetlana Kuznetsova, campioană la US Open 2004 și Roland Garros 2009, s-a impus după o oră și jumătate de joc și a pus astfel capăt unei serii de cinci înfrângeri consecutive suferite în fața MaShei, care conduce cu 8-5 în meciurile directe.

Ultimul succes al Kuznetsovei data din 2008, din semifinalele de la Indian Wells.

În finala de la Madrid, Svetlana Kuznetsova se va duela cu învingătoarea semifinalei dintre liderul mondial Serena Williams, campioană la Madrid în 2012 și 2013, și numărul 4 WTA, Petra Kvitova, campioana din 2011.

Vezi și: Irina Begu, eliminată în sferturile de finală de la Madrid de Petra Kvitova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel