”Aceasta este cea mai bună veste”. Sebastian Burduja dă procentele pentru București, din sondajul intern PNL

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik

Sebastian Burduja a vorbit despre șansele sale, dar și ale Gabrielei Firea și ale lui Nicușor Dan la viitoarele alegeri pentru Primăria Capitalei.

Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, a vorbit despre șansele fiecărui partid la alegerile locale din Capitală. Acesta a arătat procentele fiecărei formațiuni politice, conform unor sondaje interne.

"Pentru că spuneați că s-au făcut și sondaje și că vestea bună e că Nicușor Dan va pleca, spuneați dumneavoastră, pe sondajele care s-au făcut, cât are Nicușor, cât aveți dumneavoastră, cât are doamna Firea?", l-a întrebat Răzvan Dumitrescu pe Sebastian Burduja.

VEZI ȘI: Scenariu DC News privind candidații la alegerile pentru Primăria București și la Sectorul 1. Am putea avea o schimbare de ultimă oră

"Noi am testat la nivelul lunii ianuarie scorul, pe partide vi-l pot spune. Deci noi stăm pe 23%, Alianţa Dreapta Unită 24-25%, cu tot ceea ce înseamnă USR, PMP și Forța Dreptei, deci nu au crescut deloc prin această mare alianță, și PSD-ul este în jur de 28%", a declarat Sebastian Burduja la Antena 3 CNN.

Sebastian Burduja: Anumite pierderi pot să se întâmple pe drum

"Bun, dar una e lista de partid, care eventual putem să o luăm în considerare la Consiliul General și eventual în consiliile locale ale sectoarelor și alta e primarul general", a spus Răzvan Dumitrescu.

"Categoric, și cred că cercetări sociologice se vor mai face. Bineînțeles că un candidat liberal ar avea toate șansele să atragă tot electoratul liberal și cu siguranță o bună parte din electoratul social-democrat, și viceversa.

VEZI ȘI: ”Cea mai mândră muncă este aceea de a fi ales în orașul tău și să muncești pentru locul în care te-ai născut” spune Ciolacu. Firea s-a născut în Bacău

Anumite pierderi pot să se întâmple pe drum, dar sigur că un candidat bun poate să atragă și de la USR, și de la simpatizanții altor partide, deci adunând scorurile și luând în calcul anumite pierderi, deși eu cred că dacă ar fi un candidat bun nu ar trebui să existe astfel de pierderi, cu siguranță Nicușor Dan va pleca de la Primăria Generală a Capitalei și cu siguranță aceasta este cea mai bună veste", a mai declarat Sebastian Burduja.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel