Albania: Restaurantul bărbatului care a agresat turişti spanioli a fost dărâmat de autorităţi

Patronul unui restaurant din Albania a plătit un preţ ridicat pentru caracterul său irascibil: după ce a agresat sâmbătă mai mulţi turişti spanioli, care s-au plâns de condiţiile de servire, bărbatul a fost arestat şi autorităţile albaneze i-au dărâmat miercuri localul construit fără autorizaţie, relatează joi AFP.

Nemulţumiţi de servirea din acest restaurant situat în Porto Palermo (sudul Albaniei), trei turişti spanioli, împreună cu ghidul şi şoferul albanez, au părăsit localul, moment în care proprietarul a devenit agresiv, a informat presa albaneză.

Într-un videoclip filmat din interiorul maşinii şi care a devenit viral, se poate vedea cum bărbatul se urcă pe capota maşinii şi sparge parbrizul lovind cu pumnul, în timp ce autovehiculul se afla în mişcare. 

Când bărbatul nu mai reuşeşte să stea pe capotă, maşina se opreşte, probabil pentru a nu-l lovi. După ce patronul restaurantului se ridică în picioare, turiştii reuşesc să plece, lăsându-l în urmă pe bărbatul care se rănise la mână.

Proprietarul restaurantului, Mihal Kokedhima, 51 de ani, a fost arestat la scurt timp după incident, a anunţat miercuri poliţia într-un comunicat. El le-a vorbit urât turiştilor, apoi a avariat maşina acestora şi a rănit uşor mai mulţi pasageri, mai ales o turistă spaniolă, se precizează în comunicat.

Kokedhima a compărut în faţa unui tribunal din Vlora (sud-vest) pentru "ameninţări şi agresiune", precum şi pentru "distrugerea unei proprietăţi private".

"Am vrut să-i împiedic să plece fără să plătească, dar s-au urcat în maşină. Nu mi-am propus să-i atac, ci doar să-i rog să plătească", a declarat el, potrivit presei locale.

După incident, autorităţile au făcut un control la restaurantul "Panorma" şi au descoperit că acesta a fost construit fără autorizaţie şi că proprietarul nu a mai plătit impozit de trei ani.

Localul, cu vedere la mare, a fost dărâmat miercuri de buldozere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel