Ajutoare alimentare de la UE pentru 67. 000 de bucureșteni. Vezi aici punctele de distribuire

ajutoare
ajutoare

Bucureștenii cu un venit sub 400 de lei pe lună vor primi, începând de luni, ajutoarele alimentare de la UE, respectiv 13 kg de faină, 9 kg de mălai, 2 kg de paste făinoase, 8 kg de orez, 2 kg lapte praf și 1 kg de biscuiți. De această măsură vor beneficia peste 67.000 de persoane.

În Capitală, de aceste ajutoare beneficiază 25.001 pensionari, 35.716 șomeri, 30.635 persoane cu handicap grav și 1.701 de familii și persoane singure, care au dreptul la un venit minim garantat prin dispoziția primarului, precizează reprezentanţii municipalităţii.

Distribuirea alimentelor este coordonată de Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB).

Direcțiile generale de asistență socială și protecția copilului de la nivelul sectoarelor vor distribui ajutoarele alimentare pentru persoanele cu handicap grav și pentru familiile și persoanele singure care au dreptul la un venit minim garantat.

Pensionarii şi şomerii din sectoarele 1 şi 6 vor primi ajutoarele la cantina de ajutor social - Unitatea Grivița - Calea Griviței nr. 216, Sector 1.

Cei din sectoarele 2 şi 3 vor intra în posesia alimentelor la Centrul de zi pentru vârstnici - Șoseaua Ștefan cel Mare, nr. 1-3, Sector 1.

Pensionarii şi şomerii din sectoarele 4 şi 5 vor primi ajutoarele la sediul DGASMB - Strada Sălcetului nr. 5, Sector 4.

"Beneficiarii sunt rugaţi să aiba răbdare pentru distribuire, produsele fiind suficiente pentru toţi cei care se încadrează, programul urmând sa se desfăşoare până la epuizarea stocurilor", mai spun reprezentanţii municipalităţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel