AID: O decizie istorică pentru Ministerul Afacerilor Interne prin cazul Godină

Asociatia pentru Implementarea Democratiei monitorizeaza activitatea Ministerului Afacerilor Interne si, prin presedintele sau, Alexandru Cumpanasu, in calitate de reprezentant al societatii civile in cadrul Comitetului pentru Monitorizarea Directiei Anticoruptie, considera decizia de astazi o VICTORIE a normalitatii in fata abuzului si autosuficientei UNOR ofiteri de rang superior care isi uita menirea.

Asociatia pentru Implementarea Democratiei monitorizeaza activitatea Ministerului Afacerilor Interne si, prin presedintele sau, Alexandru Cumpanasu, in calitate de reprezentant al societatii civile in cadrul Comitetului pentru Monitorizarea Directiei Anticoruptie, considera decizia luata ieri o VICTORIE a normalitatii in fata abuzului si autosuficientei UNOR ofiteri de rang superior care isi uita menirea.

Astfel se ia in calcul sesizarea DGA fata de abuzul de putere al celor de la IPJ Brasov.

Alexandru Cumpanasu, presedinte AID:
“Nu il cunosc personal pe politistul Godina si nici nu avem prieteni comuni, motiv pentru care, in mod obiectiv, ii salut perseverenta si curajul pentru dezvoltarea unor comportamente demne de sefii de trib si formarea unei societati a respectului reciproc.

In ultimii 8 ani, monitorizand activitatea M.A.I., am cunoscut, din pacate, multe alte cazuri in care abuzul verbal, santajul sau amenintarea pentru baietii “fara pile” din MAI era la ordinea zilei. Asa cum insa exista in M.A.I. si ofiteri de rang superior care isi respecta uniforma si statutul!”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel