Ai bucătăria prea mică? Trucul cu care poți câștiga mai mult spațiu de lucru

Ai bucătăria prea mică. Trucul cu care poți câștiga mai mult spațiu de lucru. Sursa - Pexels
Ai bucătăria prea mică. Trucul cu care poți câștiga mai mult spațiu de lucru. Sursa - Pexels

Există ceva mai enervant decât o suprafață de lucru prea mică în bucătărie? Ați dori, în același timp, să tocați legumele, să puneți și restul alimentelor pe blat, să porniți fierbătorul și să aveți și bolul de salată la îndemână.

 

Vă sună cunoscut? Dar cu acest truc puteți câștiga mai mult spațiu în bucătărie. Nu toată lumea are o bucătărie mare, dotată cu mult spațiu.

Pune mai multe boluri cu oțet în diferite locuri din casă: vei scăpa de o problemă neplăcută cât ai zice pește

Supărarea apare când pregătiți o masă și aveți nevoie de suficient spațiu de lucru. În plus, uneori trebuie să încapă și patru persoane într-o bucătărie destul de mică. Aici apar cele mai amuzante situații. 

Vrei să scapi de călcat haine? Întinde-le corect la uscat și nu vor mai avea cute

Unele gospodine acordă o mare importanță separării cărnii și legumelor. Deci sunt necesare două plăci de tăiat! Dar cum să găzduiești toate acestea într-o bucătăria mică? 

Trucul este simplu: deschideți sertarul pentru tacâmuri de sub blatul bucătăriei, așezați peste el o altă placă de tăiat și, iată, ați obținut o nouă suprafață de lucru, scrie tippsundtricks.co. Interesantă idee, nu-i așa? 

Încă nu folosești încă o cutie de pantofi în bucătărie? Un truc ingenios de care nu ai știut până acum

Cutiile goale de pantofi cu capac vă pot economisi multă muncă în bucătărie. Când gătitul implică tăierea mai multor legume, acest truc este de aur. Nu doar că economisiți mult timp și muncă, ci și spațiu. 

Curățați legumele pe blatul de tăiat, iar apoi mergeți la coșul de gunoi organic pentru a arunca deșeurile? Acest lucru nu este o bătaie de cap, dar atunci când pregătiți o masă copioasă pentru mai mulți invitați, poate fi puțin enervant.

De aceea, avem un truc grozav despre cum îți poți depozita, temporar, resturile vegetale cu ajutorul unei cutii de pantofi. Direct de la blatul de bucătărie în cutia goală. La final, vei arunca toate deșeurile odată la tomberon. 

Folia de aluminiu, cel mai bun prieten al gospodinelor: Gata cu bananele stricate, gândaci în bucătărie și parchet zgârâiat

Iată de ce ai nevoie pentru acest truc:

o cutie goală de pantofi sau orice cutie goală cu capac,

foarfece,

bandă adezivă.

Luați cutia și tăiați marginile capacului. Cu banda adezivă lipiți o latură a capacului de cutie. Acum băgați capacul sub blat. Dacă pe blat sunt resturi vegetale, le trageți pur și simplu în cutie.

Repetați operațiunea de câte ori aveți nevoie, iar la final aruncați toate deșeurile la tomberon. Cu siguranță nu v-ați gândit până acum cât de ușor este.

Cum păstrezi corect verdețurile pentru iarnă. Patru metode eficiente

Și dacă tot am aflat un truc nou în bucătărie, iată  cum putem scăpa de mirosul urât la coșului de gunoi.

Scapă de mirosul din coșul de gunoi în doar câteva clipe: ai nevoie de două ingrediente naturale

Coșul de gunoi este adesea o sursă  a mirosului neplăcut. În același timp, problema nu poate fi rezolvat doar prin  spălarea coșului. Nici măcar utilizarea produselor de curățare nu garantează eliminarea mirosului neplăcut.

În acest caz,  trebuie să găsim o metodă pentru eliminarea mirosurilor neplăcute.  De preferat să fie naturală.

Cum să eliminați mirosul din coșul de gunoi: puneți coaja de lămâie, care va masca toate „aromele” și va preveni apariția lor.

Coaja citricelor poate fi pusă într-o găleată goală sau într-un recipient care are deja gunoi. Trucul va funcționa  atât în ​​primul, cât și în al doilea caz. Mirosul fructului este atât de puternic încât alte „arome” nu se vor mai simți.

Încă nu ai un tub cu pastă de dinți în bucătărie? Este dușmanul mirosurilor neplăcute și al petelor de pe vase

Este important să acordați atenție faptului că utilizarea cojii de lămâie ajută la împrospătarea nu numai coșul de gunoi, ci și a încăperii în ansamblu.

De asemenea, un alt truc simplu ne poate ajuta la rezolvarea acestei probleme. Când schimbați sacul de gunoi, puneți de fiecare dată, pe fundul coșului, o dischetă de bumbac înmuiată în ulei esențial. Este un truc atât de simplu care te va ajuta odată și pentru totdeauna să scapi de mirosul care te irită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel