Folia de aluminiu, cel mai bun prieten al gospodinelor: Gata cu bananele stricate, gândaci în bucătărie și parchet zgârâiat

Folia de aluminiu, cel mai bun prieten al gospodinelor Gata cu bananele stricate, gândaci în bucătărie și parchet zgârâiat
Folia de aluminiu, cel mai bun prieten al gospodinelor Gata cu bananele stricate, gândaci în bucătărie și parchet zgârâiat

Toți avem folie de staniol prin casă. Dar ne credeți oare când vă spunem că o puteți folosi și la altceva, decât la gătit? În acest articol veți descoperiți mai multe lucruri pe care le puteți face cu folia de staniol.

Fă-ți propria pâlnie -  Sunt momente când trebuie să turnăm lichide în recipiente cu gâtul îngust, dar nu avem pâlnie. Nimic mai simplu: luați folie de aluminiu și modelați-o într-un con pentru a vă face propria pâlnie!

Călcați hainele - Când calci, poți pune o foaie de folie de aluminiu sub haine. Deoarece folia se încălzește rapid, aceasta este o modalitate excelentă de a elimina ridurile de pe partea de jos a hainei 

Ascuți foarfecele - Ai foarfece ruginite acasă?Trebuie doar să tai folie de aluminiu de mai multe ori pentru a le curăța și ascuți eficient.

Citiți si: Uitați de roșiile umplute, castraveții sunt mai interesanți! Chef Joseph Hadad, rețete și trucuri

Forme individuale de biscuiți -  Nu credem că există o activitate mai terapeutică și mai distractivă decât coacerea fursecurilor! Le puteți face în orice dimensiune, formă și aromă. De asemenea, este o activitate grozavă de familie, care va încânta pe toată lumea. Dacă ne întrebați pe noi, există ceva plăcut în alegerea dimensiunii și formei fursecurilor pentru a le savura mai târziu. Dar formele pot fi costisitoare și limitative. Economisiți banii: luați folie de aluminiu și pliați-o în benzi pe care le puteți îndoi, modela și curba după cum doriți. Nu vă fie teamă să folosești imaginația pentru că de data aceasta imaginația nu este limita.

Vezi si: Alimente pe care nu ar trebui să le spălați niciodată înainte de a le găti

Scăpați de gândaci din bucătărie -  Mulți dintre noi avem dulapuri de bucătărie care vin cu sertare sau rafturi destul de adânci. Acesta este rareori un lucru bun, deoarece gândacii apar în astfel de medii. Puteți îmbunătăți situația punând folie pe rafturi. În acest fel, lumina este reflectată pe colțurile dulapului. Cu cât este mai multă lumină, cu atât sunt mai puține insecte.

Extinde durata de viață a bateriei - Vă uitați la serialele preferate pe canapea și vă dați seama telecomanda  nu mai merge.Ce poate fi mai frustrant de atât?! Cine ar fi crezut că folia de aluminiu ar putea fi soluția? Plasarea unei bile mici de folie pe părțile laterale ale bateriei îi va prelungi durata de viață de la câteva zile la o lună!  

Vedeți și: Cum să ai prosoape pufoase după spălare. Trucuri geniale!

Păstrați bananele proaspete mai mult timp -  Bananele conțin mulți compuși  care le fac să putrezească mai repede decât alte fructe. Dar poți încetini procesul de putrefacție învelind bananele în folie de aluminiu! Tot ce trebuie să faceți este să înfășurați aluminiu în jurul nivelului superior al bananei pentru a încetini reacția. Astfel te poți bucura de banane încă câteva zile!

Mutați mobila fără a lăsa o zgârietură - Cele mai complicate și frumoase piese de mobilier sunt grele sau voluminoase. Ați încercat vreodată să le mutați prin cameră? Nu poți să o face fără a lăsa zgârieturi pe podea. Știi cum le poți evita? Doar puneți un strat de folie sub colțurile mobilierului.

Va sugerăm și: Spală geamurile în doar 15 minute. Sfaturile gospodinelor cu experiență ne salvează

Resigilați pungile deschise - Este întotdeauna dificil să estimezi câte gustări trebuie să cumperi când prietenii vin în vizită. După cum știm cu toții,  cumpărăm mai mult decât avem nevoie! Ce putem rezolva problema? Doar luați un fier de călcat fierbinte și o bucată de folie de aluminiu pentru a resigila punga.

Ieftin și nedureros alb sidefat - Mulți plătesc sute de dolari pentru obține dinții albi. Nu trebuie să cheltuiți atât de mult pentru a obține același rezultat! Există o soluție simplă pe care o poți folosi. Dacă aveți deja un amestec de pastă de dinți și bicarbonat de sodiu, scoateți doar folia de aluminiu. Întindeți un strat din amestec pe folie, apoi înfășurați-l peste dinți. Așteptați aproximativ o oră și veți vedea o diferență enormă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel