Pune mai multe boluri cu oțet în diferite locuri din casă: vei scăpa de o problemă neplăcută cât ai zice pește

Pune mai multe boluri cu oțet în diferite locuri din casă vei scăpa de o problemă neplăcută cât ai zice pește
Pune mai multe boluri cu oțet în diferite locuri din casă vei scăpa de o problemă neplăcută cât ai zice pește

Chiar dacă ai grijă să faci curățenie în fiecare zi în casă, uneori nu ai timp să o împrospătezi. Problema poate fi ușor rezolvată cu ajutorul unui simplu truc.

Oțetul are un gust excelent, aromează o salată, este plin de vitamine importante, minerale, aminoacizi esențiali și enzime. De asemenea, oțetul are o mulțime de puteri de vindecare, iar savanții îl numesc unul dintre alimentele care nu sunt doar nutritive, ci ajută la prevenirea și protejarea împotriva bolilor.

Dar, iată, oțetul este un aliat pentru gospodine și la curățarea casei.  În cele ce urmează veți descoperi un truc foarte eficient pentru a scăpa de mirosurile neplăcute din  locuință. În plus, este foarte simplu și trebuie să faci un singur lucru.

Nu mai arunca periuțele de dinți: le poți folosi pentru a-ți curăța casa. Trucurile gospodinelor cu experiență

Într-adevăr, este suficient să pui un pahar sau o cană cu oțet de mere în zonele din casă, în care persistă un miros neplăcut. Trebuie doar să lăsați produsul să funcționeze timp de o jumătate de zi.

Oțetul este capabil să neutralizeze toate mirosurile urâte. Desigur, ideal ar fi  să faceți curățenie și să dezinfectați casa în mod regulat, pentru a limita umiditatea, germenii și bacteriile.  

Încă nu folosești încă o cutie de pantofi în bucătărie? Un truc ingenios de care nu ai știut până acum

La fel ca oțetul alb, trebuie să știți că și oțetul de mere funcționează perfect împotriva mucegaiului, a mirosurilor neplăcute, a bacteriilor și germenilor. Poți folosi acest dezinfectant natural pentru a cutăța perfect baia, bucătăria, geamurile, dar și covoarele.

Pentru a-l folosi cu înțelepciune, este important să-l diluați cu apă, în proporții egale. Apoi adăugați câteva picături de ulei esențial, pentru niște arome minunate.

Pâinea este tare și uscată? Trucuri cu care o puteți împrospăta ca și cum abia a fost cumpărată

Și asta nu este tot, oțetul de mere poate fi folosit și pentru curățarea, în profunzime, a mașinii de spălat. Pentru asta, turnați două căni de oțet de mere direct în compartimentul pentru detergent al mașinii de spălat. Apoi porniți mașina. Vei fi încântat de rezultat!

Nu aruncați niciodată plasele pentru fructe și legume: nici nu știi ce lucruri uimitoare poți face cu ele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel