Afacere de familie, agenție de turism fictivă. 50 de familii păcălite cu vacanțe de lux

Zeci de familii din toată România au fost păcălite de o familie din Jimbolia, care și-a deschis o agenție de turism. Una fictivă. A vândut online zeci de vacanțe de lux în Tenerife.

Peste 50 de familii au fost păcălite. Prejudiciul este de 90.000 de euro. Sejururile cu demipensiune și transport charter au costat între 1.700 și 2.500 de euro. Reclamațiile sunt din toată România.

Agenția de turism se numește AllTenerife Tour și de promovează ca fiind "singura agenție de turism din România specializata pe destinația Tenerife. Organizăm împreună cu partenerii noștri vacanțe de neuitat într-una din cele mai frumoase destinații turistice din Europa! Vă punem la dispoziție cele mai bune prețuri pentru bilete de avion, cazare, excursii și închirieri de mașini. Pe site veți găsi informații complete despre plaje, restaurante, transport local, viața de noapte și lucrurile de care trebuie să vă feriți".  Compania riscă o amendă de până la 100.000 de lei.

Potrivit pressalert.ro, "la Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Timiș s-au înregistrat 45 de reclamații care sunt în curs de cercetare. Acestea privesc o companie de turism din orașul Jimbolia care a anulat excursiile fără să ofere explicații și fără să returneze banii clienților, ori să le ofere o alternative, conform legislației în vigoare. Reprezentanții firmei de turism i-au notificat pe clienți că excursia este anulată, printr-un e-mail, și i-au îndrumat să se adreseze companiei partenere din Cehia care asigura transportul. Mai mult, la adresele transmise de clienți către firma din Jimbolia, nu au primit niciun răspuns", a declarat Mihaela Ignat, comisar șef adjunct la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș.

Patronul firmei este stabilit în Tenerife. Mama sa locuiește la Jimbolia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel