Adrian Ursu, despre efectul moțiunii de cenzură: Am aflat din surse sigure

Adrian Ursu
Adrian Ursu

Jurnalistul Adrian Ursu a declarat că a aflat din surse sigure care va fi efectul moțiunii de cenzură depusă astăzi împotriva Guvernului Dăncilă. Ipoteza a fost lansată încă de aseară de Val Vâlcu.

Moțiunea de cenzură a Partidului Național Liberal împotriva Guvernului Dăncilă va fi votată astăzi în Parlament. În jurul lui Ludovic Orban au strâns rândurile parlamentarii PMP și USR, însă nu se poate baza pe liderii UDMR, care au anunțat că vor părăsi sala. Jurnalistul Adrian Ursu susține că, în cazul în care moțiunea va fi un eșec răsunător, președintele PNL va cădea. 

"O performanță remarcabilă"

"Am înțeles că s-a schimbat și numele. Nu mai este moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, este moțiunea de cenzură împotriva lui Ludovic Orban. Cel care va cădea după această moțiune de cenzură, am aflat din surse sigure, este Ludovic Orban. Acum nu e glumă. În partid deja s-au făcut planurile că dacă eșecul de astăzi va fi unul răsunător și are toate șansele după antrenamentul de ieri, s-ar putea ca poziția lui Ludovic Orban să fie pusă în discuție, poziția de președinte al Partidului Național Liberal. Așa că e o performanță remarcabilă să depui o moțiune de cenzură împotriva Guvernului și în urma ei să pici tu, inițiatorul" , a declarat Adrian Ursu la Antena3. 

Schimbarea lui Orban, ipoteză lansată de Val Vâlcu

Val Vâlcu a vorbit, marți seara, despre eventuala înlăturare a lui Ludovic Orban din fruntea Partidului Național Liberal. "După eșecul cu 50 de oameni din Piața Victoriei, rezultă un singur fapt: că decât să fie schimbat Dragnea de PSD, mai degrabă va fi schimbat Orban de PNL. Este evidentă erodarea permanentă a PNL care aleargă pe același culoare cu USR, doar că... în spatele său", a spus Val Vâlcu marți seara. 

Citește aici: Orban, în Piața Victoriei. Mișcare fatală pentru liderul PNL înainte de moțiune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel