Adrian Enache, zdrobit de durere. “Crăciunul este ireal de negru”

adrian.enache.80831_mediafax_foto_lucian_alecu
adrian.enache.80831_mediafax_foto_lucian_alecu

Adrian Enache a povestit că are sufletul gol după o tragedie care l-a lăsat cu lacrimi în ochi.

Știrea că Nae Lăzărescu și Titus Munteanu s-au stins din viață a căzut ca un trăsnet. Adrian Enache a mărturisit că nu se aștepta să primească o astfel de veste cumplită.

"Ştiu! Ştiu tot şi sunt foarte trist! Moartea lui Titus Munteanu şi a lui Nae Lăzărescu parcă au făcut ca anul acesta Crăciunul să vină ireal de negru, cu veşti foarte rele, cel puţin pentru mine, eu, care am fost unul dintre produsele din showbiz-ul românesc, creat de Titus Munteanu, dar şi un mare fan al lui Nae Lăzărescu. Am avut onoarea să joc alături de el şi mi-e greu, mi-e foarte greu... E foarte trist, nu mai sunt pregătit pentru Crăciun. Chiar nu mai sunt! Sunt oameni dragi mie care mi-au marcat cariera. Am trăit în lumea asta, a oamenilor grei, din punct de vedere profesional, cărora nu visam nici măcar să le respir aerul când eram copil!

Mă uitam la ei la televizor, îi admiram şi iată că viaţa mi-a făcut un cadou imens, pe care acum mi-l ia. Nu spun lucrurile astea aşa, de dragul presei, chiar m-a afectat şi o spun având lacrimi în ochi acum. Trebuie să fim alături, să ne rugăm la bunul Dumnezeu să fim sănătoşi pentru a duce mai departe ce au lăsat aceşti doi monştri sacri, adică profesionalismul, calitatea spectacolelor, buna dispoziţie. Ei merită, pentru că au mai şters din necazurile cotidiene ale românilor prin emisiunile făcute de Titus Munteanu sau prin evoluţiile lui Nae Lăzărescu. Poporul român a trecut peste greutăţile de dinainte de 1989 datorită oamenilor de artă care îi mai ajutau să uite de necazuri. Ei chiar au fost doctorii sufletelor noastre", a declarat cunoscutul cântăreţ pentru Ziarul Ring.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel