Adrian Enache: "Gabriel Cotabiţă a intrat în moarte cerebrală"

Gabriel Cotabiţă se află internat de vineri la secţia de Terapie Intensivă de la "Floreasca", după ce a căzut la pământ inconştient în sala de fitness a unui hotel din Capitală. Starea de sănătate a artistului  este în continuare critică.

Familia și prietenii apropiați ai lui Gabriel Cotabiță au aflat, luni după-amiază, de la medici că artistul nu mai are activitate cerebrală, iar funcțiile lui vitale sunt menținute artificial, a dezvăluit, pentru "ring", Adrian Enache.

"Noi ne rugăm pentru Gabi, doar că, din păcate, nu mai avem de ce... Am vorbit cu Mihai Pocorschi (colegul lui Cotabiță în trupa VH2 - n.r.), iar medicii au spus că lui Gabi nu-i mai funcționează creierul și că a intrat în moarte cerebrală. Din păcate, nu se mai poate face nimic acum", a mărturisit, cu tristețe, Adrian Enache.

Citește și: Gabriel Cotabiță. Primul anunț OFICIAL privind starea lui de sănătate

Mihai Pocorschi a confirmat informația că Gabriel Cotabiță nu are deloc "activitate cerebrală", precizând că respectă dorința familiei de a nu oferi informații despre starea artistului.

"Nu există activitate cerebrală, din câte știu eu. De ce să spunem că e mort sau că nu e mort?! Toată lumea are speranță. Vom vedea ce se întâmplă. Nu ascunde nimeni informațiile, cert e că nu și-a revenit", a declarat, pentru "ring", Mihai Pocorschi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel