Adelina Pestrițu a pornit seria "Moda bunelor maniere” cu 5 milioane vizualizari

Adelina Pestrițu a pornit seria "Moda bunelor maniere” cu 5 milioane vizualizari
Adelina Pestrițu a pornit seria "Moda bunelor maniere” cu 5 milioane vizualizari

Adelina Pestrițu, cu o comunitate online de peste 3 milioane de oameni, castigator “Best Influencer 2019” la E! People Choice Awards a făcut înconjurul lumii virtual și a avut aproape 5 milioane de accesări, aproape 400 000 de likes și mii de distribuiri pe contul său oficial de TikTok, cu primul episod din seria „Moda bunelor maniere”, creată și lansată de ea la începutul lunii martie.

 

 

”În fiecare zi mă gândesc cum să folosesc platformele de socializare într-un mod cât mai util, mai constructiv și mai frumos. Pe lângă postări amuzante sau de fashion, îmi propun să transmit și mesaje caritabile sau despre bun simț și comportament în societate. Cred ca putem să ne ajutăm unii pe alții în această lume virtuală, în care nu există granițe nici fizice, nici creative.”, își explică Adelina Pestrițu seria de reels pe care a început-o pe canalele sale de Instagram - https://www.instagram.com/adelina.pestritu/?hl=en și de Tik-Tok - https://www.tiktok.com/@adelinapestritu?lang=en. 

Primul episod din seria ”Moda bunelor maniere” a cucerit comunitatea online din România, dar și pe cea din Mexic, Argentina, Peru, Ecuador sau Columbia, iar Adelina Pestritu promite să posteze săptămânal câte un episod din acest serial, un video scurt pe canalele sale de Instagram, TikTok și Facebook, cu cele mai importante reguli de comportament în societate, dar și în mediul virtual: 

„Am fost plăcut surprinsă că un video atât de cuminte a fost atât de bine primit și de distribuit internațional, am primit sute de mii de reacții din întreaga lume, milioane de vizualizări. Iată că bunele maniere chiar nu se demodează niciodată. Serialul este abia la început şi descopăr şi eu odata cu cei din comunitatea mea anumite reguli despre care nu ştiam. Nu pretind că toata viaţa am ştiut să pun în aplicare bunele maniere. Unele reguli le-am învăţat în anii petrecuţi lângă părinţi şi le-am aplicat cu buna credinţă, dar odata cu aceasta iniţiativă, am descoperit lucruri pe care le făceam greşit şi am decis să mă perfectionez în paralel cu acest content educativ pe care îl împart cu cei din comunitatea mea.”, a declarat Adelina Pestrițu care se preocupă constant în diversificarea tipului de conținut de pe canalele sale de socializare. 

”Reels-urile cu glume sunt preferatele mele, mai ales ca ele generează reacții atât de haioase. Mie îmi place la nebunie să râd și încerc sa creez cât mai multe contexte în care să ne distrăm în gașca de prieteni virtuali și mă bucur că devenim internaționali în grupul nostru☺”, declară Adelina Pestrițu, considerată una dintre cele mai de creative şi succes creatoare de conţinut digital din România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel