Adele este de nerecunoscut. Cât de mult a slăbit artista

Cântăreața britanic Adele și-a arătat pierderea de greutate într-o rară postare de Instagram, cu ocazia zilei de naștere.

Cântăreața britanică Adele și-a arătat pierderea de greutate într-o rară postare de Instagram, cu ocazia zilei de naștere, conform Daily Mail. Artista care a împlinit 32 de ani și-a serbat aniversarea în curtea din spatele casei, iar fotografia o surprinde sub o coroană de trandafiri.

„Mulțumesc pentru dragostea oferită de ziua mea. Sper că rămâneți în siguranță și sănătoși la cap în timpurile acestea nebune", a scris în descriere cântăreața celebră pentru „Someone Like You", „Rolling in the Deep" sau „Hello".

„Vreau să le mulțumesc tuturor lucrătorilor esențiali și doctorilor care ne țin în siguranță, în timp ce ei își riscă viețile! Sunteți cu adevărat îngerii noștri, 2020 OK pa mulțumesc x", a continuat Adele.

Prietenia cu Lauren Paul

(w670)

Prietena artistei britanice, Lauren Paul, căsătorită cu actorul Aaron Paul, a distribuit o poză „de pe vremuri" de la o petrecere din Las Vegas, împreună cu Nicole Richie.

„La Mulți Ani, dragă înger @adele. Ai intrat în viața mea cu câteva luni înainte să-l nasc pe Story și ai devenit rapid una dintre cele mai importante persoane din noua mea călătorie ca mamă. M-ai învățat atât de munte. Strălucești fiindcă inima ta este plină. Sunt mândră de ce om ești. Îmi doresc să retrăim această noapte din Vegas", a transmis Lauren Paul.

(w670)

Foto: Adele, în 2011

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel