Acuzații de MALPRAXIS la Spitalul din Caracal. O femeie a murit după ce a născut un bebeluș sănătos

La Spitalul din Caracal a fost demarată o anchetă după ce o femeie însărcinată care a fost internată acolo a murit. Familia acuză medicii de malpraxis.

Anchetă la Spitalul din Caracal după ce o femeie însărcinată care a stat internată în unitatea medicală, a murit. Familia acesteia acuză medicii de maplraxis și spun că doctorii au lăsat-o nesupravegheată, scrie Digi24.

Tânăra de 30 de ani a născut joi un copil sănătos. Noaptea ar fi intrat în stop cardio-respirator, iar vineri dimineaţa a fost transferată la Craiova, unde a decedat. Potrivit familiei, medicul care s-a ocupat de sarcina femeii ar fi chemat-o la spital și i-ar fi spus că va naște în următoarele zile, deși inițial i se comunicase că termenul este abia după Crăciun. Femeia a născut un bebeluș perfect sănătos, iar după naștere ar fi fost lăsată singură în salon, nesupravegheată, susțin aceștia. Atunci când pacienta a început brusc să se simtă rău, având hemoragie, doctorii au trimis-o la spitalul din Craiova. Acolo însă, femeia a murit la scurt timp. Familia victimei va depune o plângere la poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel