Actorul Constantin Zamfirescu, "Gogoașă" din Trăsniții, la spital din nou, după ce a scăpat de cancer: "Mi s-a injectat o substanță radioactivă. N-am voie să iau contact cu nimeni"

Sursa foto: Facebook  Constantin Zamfirescu
Sursa foto: Facebook Constantin Zamfirescu

Actorul Constantin Zamfirescu, "Gogoașă" din Trăsniți în NATO, a ajuns din nou la spital, după ce a învins cancerul.

Actorul a mersi din nou la spital pentru realizarea unei scintigrafii osoase.

"E vorba de o reevaluare a situației pentru a elimina - încă n-am primit răspunsul - absolut orice ar putea să ridice semne de întrebare, pentru că forma asta de cancer pe care am avut-o poate genera niște recidive. Examinarea asta este obligatorie ca să putem afla dacă se atinge ceva de sistemul osos. E un fel de analiză de rutină, dar e o rutină destul de severă, pentru că astăzi nu voi avea voie să iau contact cu nimeni, nici azi, nici mâine. 24 de ore sunt puternic iradiat. Mi s-a injectat o substanță care este radioactivă sever.

Nu am voie să iau contact cu femei gravide, cu copii mici sau cu animale mici.(...) Stau închis în casă, separat de toată lumea, 24 de ore minim. Cam astea sunt informațiile pe care vi le pot da acum”, a declarat Constantin Zamfirescu, pentru FANATIK.

"Vreau să-mi duc mai departe viața. Am treabă multă pentru piticii mei"

În anul 2020, Constantin Zamfirescu trecea printr-o mare cumpănă a vieții sale, fiind operat de cancer și rămânând doar cu un rinichi. Deși a trecut cu bine peste această grea operație, Gogoașă din "Trăsniții" a rămas la fel de optimist, dar și foarte precaut, pentru că-și dorește să ducă o viață lungă și liniștită, astfel că, periodic, actorul trece pragul cabinetul medicului specialist.

"Țin totul sub control, mi s-au interzis multe, alimentația mea este alta. Momentan, nu am nimic, dar vreau să-mi duc mai departe viața pentru că am treabă multă pentru piticii mei", declara Constantin Zamfirescu, în urmă cu doi ani,  la Antena Stars.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel