Urmărește emisiunea live


Accidente GRAVE la începutul săptămânii. Trei morţi şi patru răniţi, bilanţul tragic al dimineţii

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Două accidente grave au avut loc luni dimineaţă în România. 

UPDATE: Accident în Prahova, cu trei autoutilitare  

Un accident în care au fost implicate trei autoutilitare a avut loc luni dimineaţă, pe DN 1, în zona Movila Vulpii, traficul fiind deviat pe sensul către Braşov, anunţă Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, evenimentul s-a produs la kilometrul 69+800 de metri, cele trei autovehicule intrând în coliziune faţă-spate.

În urma impactului, o persoană a fost rănită şi ulterior transportată la spital, precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Traficul rutier este oprit pe sensul către Braşov, pentru aproximativ 30 de minute, fiind deviat pe DJ 155, conform Centrului Infotrafic, scrie Agerpres.

- ştirea iniţială - 

Un tânăr de 22 de ani din comuna Rodna, jud. Bistriţa-Năsăud, şi-a pierdut viaţa, duminică noaptea, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un stâlp de electricitate aflat pe marginea DN 17D, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

"La locul evenimentului, pe Drumul Naţional 17D, poliţiştii au găsit un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din Rodna, care a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma impactului, şoferul, care se afla singur în autoturism, a fost rănit, survenind ulterior decesul acestuia. Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal în vederea lămuririi cauzelor şi modalităţii producerii evenimentului rutier", a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

La faţa locului au fost mobilizate un echipaj de pompieri cu o autospecială de descarcerare, un echipaj al Ambulanţei şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, scrie Agerpres.

VEZI Gestul de la volan care te poate marca pe viaţă. Titi Aur: Creşte riscul. Nu e nevoie de viteză mare pentru accidente

Accident mortal în Botoşani - doi morţi şi trei răniţi 

Două persoane şi-au pierdut viaţa, luni dimineaţă, în urma unui accident rutier produs în satul Miorcani din comuna Rădăuţi Prut, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Alte trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit Dorinei Lupu, autoturismul în care se aflau cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 27 ani, s-a izbit de un cap de pod.

"Trei dintre pasageri au ieşit singuri din maşină. Doi, care stăteau pe scaunele din dreapta fata şi spate, au rămas încarceraţi, fiind scoşi din autoturism de către pompierii din Darabani. Din nefericire, pentru aceştia nu s-a mai putut face nimic, cadrele medicale declarând decesul", a afirmat purtătorul de cuvânt.

Poliţia urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia. 

VEZI ŞI Titi Aur: Trei motive pentru care sunt accidente rutiere în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel