A înscenat o crimă pentru ca autoritățile să deszăpezească drumul spre casa lui

A înscenat o crimă pentru ca autoritățile să deszăpezească drumul spre casa lui  /  Sursă foto: Pixbay
A înscenat o crimă pentru ca autoritățile să deszăpezească drumul spre casa lui / Sursă foto: Pixbay

Un bărbat din Ucraina a înscenat moartea tatălui său vitreg pentru a determina autoritățile să deszăpezească drumul spre casa sa.

Un ucrainean a semnalat un omor fictiv cu speranța că forţele de ordine îi vor curăţa drumul acoperit de zăpadă venind să-l aresteze, informează luni AFP, citând autorități regionale, potrivit Agerpres.

Un locuitor al micului sat Hrîbova Rudnea, din nord-vestul Ucrainei, a telefonat sâmbătă seara poliţiei pentru a comunica că l-a ucis pe partenerul mamei sale, înjunghiindu-l. El a precizat că victima "nu mai dă semne de viaţă", a explicat Iulia Kovtun, purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Cernihiv.

Bărbatul a adăugat că poliţiştii ar face bine să vină cu un plug de deszăpezire pentru că "nu este posibil să ajungă la el acasă în alt mod", a adăugat Kovtun. La fel ca în mare parte a Ucrainei, în regiunea Cernihiv au căzut în ultimele zile importante cantităţi de zăpadă şi stratul depus a depăşit 50 de centimetri.

Sosiţi la bordul unui vehicul capabil să circule pe orice fel de teren, poliţiştii au descoperit că pretinsa victimă era "sănătoasă, în bună stare şi nimeni nu o atacase", a continuat purtătoarea de cuvânt.

Drumul respectiv fusese deszăpezit în cursul dimineţii, potrivit autorităţilor locale. Dar falsul ucigaş a declarat că era nemulţumit de calitatea lucrării şi spera că poliţia va termina munca, a indicat Kovtun, potirvit Bucpress. El riscă o amendă de maximum 3,5 euro pentru apel abuziv, potrivit aceleiaşi surse, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel