EXCLUSIV  A găsit Octavia Geamănu rețeta de succes a unei relații când a decis să doarmă separat de soțul său? Psihologii îi dau dreptate! Ce i-a spus un prieten lui Radu Leca

foto Octavia Geamănu, Instagram
foto Octavia Geamănu, Instagram

Octavia Geamănu a pus pe jar opinia publică din România când și-a descris relația. Dar dacă a avut dreptate? 

”Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu. Nici măcar cu Andrei nu am dormit. Fiecare cu camera lui. Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea. Somnul este sfânt pentru mine. (...) Plus că mi se pare groaznic să stai să te foiești și să nu îl deranjezi pe celălalt și poate omul sforăie și poate te enervezi. Decât să mă trezesc dimineața nervoasă că nu am dormit, mai bine să mă trezesc fericită și îndrăgostită” spunea jurnalista Octavia Geamănu, într-o declarație apreciată drept controversată, dintr-o serie de declarații neînțelese sau neacceptate de publicul din România. 

Dar iată că emisiunea de astăzi ”Ultrapsihologie” despre ”parteneri plictisiți” vine să confirme că rețeta relației Octaviei Geamănu cu soțul său poate fi una de succes. Cei doi sunt împreună de 9 ani. 

”Traiul împreună este decisiv, ori putem, ori nu putem”, spune Ramona A. Dumitru, psiholog și psihoterapeut. Psihologul Radu Leca a plusat: ”Ca să citez un clasic în viață, care-mi este și prieten: Radule, camerele separate garantează respectarea intimității”. ”Să știi că cunosc multe cupluri care fac asta, dorm în camere separate, au băi separate și sunt foarte ok” a confirmat Ramona A. Dumitru. ”Da, fac dragoste, dorm poate o noapte împreună dacă simt nevoia de atașament, după care fiecare-și vede de viața lui și dorm separat, muncesc în ritmuri separate, unul se trezește noaptea, scrie, iar celălalt nu, și nu se deranjează” a continuat Radu Leca. ”Este și asta o soluție” a punctat Ramona A. Dumitru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel